28 / 04 / 2024

Öğrenci ve öğretmenlere müjde! Tüm akıllı telefon ve tabletlerde büyük indirim başladı!

Öğrenci ve öğretmenlere müjde! Tüm akıllı telefon ve tabletlerde büyük indirim başladı!

Samsung tarafından gelen duyuruda, öğrenci ve öğretmenlere tüm akıllı telefon ve tabletlerde indirim yapıldığı belirtildi.



Okulların açılmasına sayılı günler kalan öğrencvi ve öğretmenlerin yüüznü güldercek haber Samsung'dan geldi. Samsung, akıllı telefon ve tablette indirim yaptı. Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Başkan Yardımcısı Murat Azdemir: "Akıllı telefon ve tablet pazarında öğrenci ve öğretmenler için ürünlerimizi daha da ulaşılabilir kılmak en büyük hedefimiz" diyerek indirim haberini duyurdu. 

 Öğrenci ve öğretmenlere müjde! Tüm akıllı telefon ve tabletlerde büyük indirim başladı!
TÜM TELEFON VE TABLETLERDE BÜYÜK İNDİRİM!

Samsung Electronics, öğrencilerin yeni eğitim öğretim dönemine başlamadan önce  tüm tabletlerde yüzde 20 ve tüm cep telefonlarında yüzde 18 indirim uygulayacağını duyurdu. 

Samsung tarafından gelen açıklamada, Samsung Galaxy S21 FE akıllı telefonda indirimlere ek Buds2 kablosuz kulaklık ve şarj adaptörü hediyeli özel paket öğrencilere sunulacak. Eylül ayı boyunca uygulanacak kampanyalardan eş zamanlı olarak öğretmenler de faydalanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Başkan Yardımcısı Murat Azdemir, "lider ve öncü" marka olarak tüketicilerin beklentilerini karşılamanın her zaman birinci öncelikleri olduğunu n altını çizdi. 

Bu stratejiler doğrultusunda, gençlerin uzun süredir beklediği bir indirimde onlara destek olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Azdemir, akıllı telefonlar, eğitim gibi alanlarda sınırsız ilerlemeye açılan bir kapı olduğunu söyledi.

Azdemir, ''Samsung Electronics Türkiye olarak akıllı telefon ve tablet pazarında öğrenci ve öğretmenler için ürünlerimizi daha da ulaşılabilir kılmak en büyük hedefimiz.'' diyerek  Önümüzdeki dönemde yapılacak düzenlemelerde de kullanıcılarımıza üstün teknolojileri en uygun şartlarla sunmak için çalışmalara devam edeceklerini açıkladı.

Samsung'un öğrencilere ve öğretmenlere özel olarak tüm cep telefonlarında uyguladığı yüzde 18 ve tüm tabletlerde uyguladığı yüzde 20 indirimden yararlanmak isteyenlerin "shop.samsung.com.tr" adresinde, e-devlet üzerinden alınacak öğrenci/öğretmen belge numarasının doğrulanması yeterli olacak.

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika! Hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Vergisiz iPhone almak tamamen hayal mi oldu? ÖTV'siz telefon kampanyası hakkında bütün bilinenler! 

Geri Dön