05 / 05 / 2024

Öğrencilere ödemeler başladı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! İşte detaylar!

Öğrencilere ödemeler başladı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı öğrencilere yapacağı ödemleri duyurdu. İşte detaylar!



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim giderleri için ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine 1.611 TL ödeme yapıldığı ifade edildi. Bu bilginin yanında 1.611 TL öğrenci yardımı için detaylar da paylaşıldı.

ÖĞRENCİLERE 1.611 TL ÖDEME YAPILACAK!

Öğrencilere farklı alanlar tarafından da yardım parası verildiği duyuruldu. Bu noktada KYK, Kaymakamlıklar, Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı, SYDV, SGK, VGM, vakıf ve dernekler, ticari kuruluşlar, maddi yardımda bulunan iş insanları ve şirketler tarafından ve pek çok sayıda öğrenciye nakit yardımında bulunulacak. Bunun yanı sıra Aile Bakanlığı tarafından da öğrencilere yardım veriliyor. Bu yardım tutarı ise 1.611 TL olarak duyuruldu.

AİLE SOSYAL BAKANLIĞININ ÖĞRENCİLERE YAPTIĞI YARDIM BAŞVURUSU DETAYLARI NELERDİR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim giderleri için ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilere yaptığı destekten yararlanmak isteyenlerin SYDV’ler aracılığı ile başvuru yapabileceği belirtildi. Ayrıca il meclisine başvuru yapılabildiği belirtilerek başvuru yapacak olan kişiler okur parası başvuru dilekçesi ile başvurularını gerçekleştirebildiğini beyan etmeleri gerekmektedir.

ÖĞRENCİLERE YAPILAN YARDIM PARALAR PTT’DEN ALINACAK!

2022 yılında sağlanan öğrenci parası ödemeleri, ilkokuldan üniversiteye kadar olan tüm dönemlerdeki öğrencileri yakından ilgilendiriyor. Bu ödemeler de başvurusu kabul edilenlere yapılacak. Başvurusu kabul edilenler parasını tüm PTT şubelerinden alabilecek.

12 Eylül Pazartesi 2022 A101 kataloğu! 12 Eylül Pazartesi A101 kataloğu yayınlandı mı?

Aile Bakanlığı ödemelere başladı! Ailelere 7.200 TL ödeme anında ödeniyor! İşte detaylar!

Ziraat Bankası kampanyalara doymuyor! Banka kartı olanlara ek ödeme! 30 Eylül’e kadar hesaplara geçiyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön