06 / 05 / 2024

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı! 45 sözleşmeli bilişim personeli alınacak...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı! 45 sözleşmeli bilişim personeli alınacak...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 45 sözleşmeli bilişim personeli alacağını duyurdu.



Resmi Gazete'de yayımlanan ilan kapsamında, sözlü, uygulamalı yöntem ile dört yazılım mimarı, bir kurumsal veri mimarı, beş kıdemli yazılım uzmanı, iki kıdemli sistem uzmanı, iki kıdemli ağ uzmanı, iki kıdemli siber güvenlik uzmanı, bir kıdemli CBS yazılım uzamanı, bir kıdemli veritabanı uzmanı, bir kıdemli devops uzmanı, iki kıdemli iş analisti, sekiz iş analisti, yedi kıdemli yazılım uzamı, üç devops uzmanı, iki sistem uzmanı, bir CBS yazılım uzmanı, bir bilgi güvenliği uzmanı, bir ağ uzmanı ve bir veri merkezi uzmanı olmak üzere toplamda kırk beş sözleşmeli bilişim personeli alınacağını açıkladı.

Başvurular, dijital ortamda 24 Nisan-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı-Kariyer Kapısı ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden gerçekleşecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı! 45 sözleşmeli bilişim personeli alınacak...

Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı ile ilgili tüm duyuru, ilan ve bilgilendirmeler Bakanlığın resmi internet sayfaları www.aile.gov.tr, www.aile.gov.tr/pgm veya Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanmış olacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sosyal çalışmacı ne iş yapar? Sosyal yardım birimleri ile birlikte çalışırlar. Engellilerle ve yaşlılar ile, onların aktif ve engelsiz yaşayabilmeleri için her düzlemde çalışmalar yürütürler. Onları sokaklara çıkarırlar, spor yaptırırlar, dansa götürürler vb. Akıl ve zihin hastalığı olanlarla ya da üstün zekalı çocuklarla özel çalışmalar gerçekleştirirler.

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü destek personeli ne iş yapar? Alanında uzman 3 bin personelimiz ile 81 ilde hane ziyaretleri gerçekleştirerek sosyal yardım ve sosyal hizmete ihtiyacı olan vatandaşlarımız tespit edilmekte, durumlarına uygun hizmetlerden ve gerektiğinde diğer kamu hizmetlerinden yararlandırılmaları sağlanmaktadır.

2024 Nisan ayı evde bakım aylığı ödeme tarihleri ne zaman? 

Dul ve yetim maaşı alanlara yeni zam var mı? Şimdi son dakika maaşlarınıza bakın! Zamlı ödemeler kaç TL? 

Bakanlık açıkladı! SED ödemeleri hesaplara yatırılıyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan ‘kiralık araç’ açıklaması geldi!


Geri Dön