28 / 04 / 2024

ÖİB bazı illerdeki gayrimenkullerin satışını onayladı!

ÖİB bazı illerdeki gayrimenkullerin satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, bazı şehirlerdeki taşınmazların satışına onay verdi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.



Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), özelleştirme kapsamı dahilinde bazı taşınmazların satışı için onay verdi. ÖİB'nin konuya yönelik kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) adına kayıtlı, Edirne'nin Uzunköprü ilçesi, Çöpköy Mahallesi'ndeki gayrimenkulün 231 bin lira bedelle en yüksek teklifi sunan Cavit Koşar'a, aynı mahallede yer alan bir başka gayrimenkulun 40 bin lira ile en yüksek teklifi sunan Engin Yavaş'a satılmasına onay verdi.

Türkşeker adına kayıtlı Edirne-İpsala, Kapucu Mahallesi'ndeki bir gayrimenkul 2 milyon 332 bin lira bedelle en yüksek teklifi sunan Arman Proje Yatırım ve Ticaret AŞ'ye satılmasının onaylanmasına karar verildi.

Türkşeker üzerine kayıtlı Ağrı'nın merkez ilçesi Suçatağı Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulun 3 milyon 210 bin lira bedelle en yüksek teklifi sunan Efe Sin Tarım İnşaat Petrol Taşımacılık Gıda Zirai Alet Temizlik Hizmetleri Enerji Unlu Mamuller İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd. Şti'ye satılmasına Türkşeker üzerine kayıtlı olan ve aynı mahallede yer alan bir başka gayrimenkulun de 3 milyon 750 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Bilgiç İnşaat Tekstil Gıda Tarım Nakliye Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Şti'ye satılmasının onaylanmasına karar verildi.

ÖİB bazı illerdeki gayrimenkullerin satışını onayladı!

Hazine Maliyesi üzerine kayıtlı Ankara-Gölbaşı, İncek-İmar Mahallesi'ndeki 3 gayrimenkulün bir bütün halinde 3 milyon 400 bin lira bedelle ve 4 taşınmaz için bir bütün halinde 5 milyon 500 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Eti Hotel ve Turizm İnşaat Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi'ne satılmasına onay verdi.

Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ üzerine kayıtlı, Samsun'un Tekkeköy ilçesi, Asarağaç Mahallesi'ndeki gayrimenkulün 1 milyon 700 bin TL bedelle en yüksek teklifi sunan Erkan Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne satılmasının onaylanmasına karar verildi.

Türkşeker üzerine kayıtlı, Kars merkez Karacaören köyünde yer alan 3 taşınmazın 195 bin lira, 230 bin lira ve 800 bin lira bedelle en yüksek teklifi sunan Can Reis Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne satılması hakkında karar verdi.

 Detaylar için tıklayın

7 şehirdeki 13 gayrimenkul için özelleştirme kararı!

 


Geri Dön