10 / 05 / 2024

Oko Towers Moskova’da yükseliyor!

Oko Towers Moskova’da yükseliyor!

Avrupa'nın en yüksek binası, Moskova’da konumlanan Oko Towers’ın 85 katlı ve 49 katlı iki kule içeren yapısındaki 49 katlı ofis binası Ant Yapı yükleniciliğinde geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı.



Avrupa'nın en yüksek binası, Moskova’da konumlanan Oko Towers’ın 85 katlı ve 49 katlı iki kule içeren yapısındaki 49 katlı ofis binası Ant Yapı yükleniciliğinde geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Mart ayı sonunda işverene teslim edilen her iki kulenin ardından geriye kalan peyzaj gibi ince işler ise Haziran ayında tümüyle bitecek. Ant Yapı olarak dev bir projeyi uygun şekilde ve zamanda bitirmenin gururu içindeyiz.


Rusya’da başlayan, Mart ayında imzaladığımız kontratla başlanan yeni projemiz, Wine House Yaşam Kompleksi, Moskova’nın tarihi semtlerinden Zamaskovarechi’de konumlanan, toplam 59.620 metrekarelik Wine House, 2559,6 metrekarelik ticari alan, 1375,7 metrekarelik restoran alanı sunuyor. Komplekste 5, 6 ve 7 katlı apartmanlarda 164 lüks daire ve 41 loft yer alacak. Tarihi bir binanın restorasyonuyla gerçekleşen kompleksin mimarları dünyaca ünlü SPEECH Choban & Kuznetsov ve TPO Reserve 21. yüzyılın mühendislik tekniklerine uygun şekilde inşa edilecek yapıda yeraltında park alanları, yeşil alanlı ve çeşmeli avlular ve çok iyi gelişmiş bir altyapı öngörülüyor.


Ant Yapı İnsan ve Yaşam Dergisi 



Geri Dön