04 / 05 / 2024

Oktay Temeller:Erken rezervasyonda yüzde 40'a varan indirimle tatile gidin!

Oktay Temeller:Erken rezervasyonda yüzde 40'a varan indirimle tatile gidin!

Hizmet kalitesi ile faaliyet alanlarında fark yaratan Setur, 2014 Erken Rezervasyon Dönemi kampanyalarıyla da tatilcilerin yüzünü güldürüyor. Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller tatilcilere tavsiyede bulundu...



Setur Turizm Müdürü Oktay TEMELLER, 25 Kasım itibariyle en seçkin yurtiçi otellerde % 40’a varan indirimlerle satışlara başladıklarını ve misafirlerin alacakları indirimlere ilave olarak, Türk Hava Yolları Yolcu programı Miles&Smiles ile mil kazanma kampanyasından da yararlanabileceklerini belirtti. TEMELLER, “Tatilciler Mart ayına kalmadan mutlaka rezervasyonları yaptırmalı ve mümkün olabildiğince uçak ve diğer hizmetleri de çok önceden satın almalı” diyerek tatilcilere tavsiyede bulundu.

Erken rezervasyonun avantajlarından bahseden Oktay TEMELLER, erken rezervasyonun en önemli noktalarından birinin gidilecek tatilin normal fiyatlarından çok daha uygun ücrete alınabilmesi ve taksit seçenekleri ile ödeme kolaylığı sağlanması olarak belirtti. Ayrıca, hem  bütçe hem de zaman planlamasını sağlayan fırsatlar dilediğiniz yer ve kategorideki oda bulma sıkıntısını ortadan kaldırıyor. 

Erken Rezervasyon Fırsatlarıyla Tüm Rotalar, Size Özel ve Bütçenize Uygun…

2014‘de toplam bireysel yurtiçi tatil rezervasyonlarının % 40’ının erken rezervasyon döneminde gerçekleşmesini öngördüklerini dile getiren TEMELLER, Setur’un 25 Kasım  itibariyle en seçkin otellerde % 40’a varan indirimlerle satışlara başlayacağını ifade etti.  Misafirler, alınacak indirimlere ilave olarak, yapılan her 100 TL harcama karşılığında 50 bonus mil hediye edilen Miles&Smiles kampanyasından da faydalanabilecek. Ayrıca Setur’la erken rezervasyon döneminde yapılan yurtiçi otel rezervasyonları, ekstra % 1 gibi sembolik bir poliçe ücreti karşılığında sigortalatılabiliyor ve hiçbir mazeret bildirmeksizin konaklama gününe son 72 saat kalaya kadar iptal edilip yapılan ödeme geri alınabiliyor. 

Yurtiçinde de Yurtdışında da Erken Rezervasyon Revaçta!

Oktay TEMELLER, Türkiye’de yerli turistin erken rezervasyona ilgisinin oldukça yüksek olduğunu söylerken, Türk tatilcilerin artık erken rezervasyona inandığını ve iptal sigortası ile gönül rahatlığıyla rezervasyon yaptırdığını belirtti. En çok tercih edilen noktalarda yerli turist için önceliğin her zaman Bodrum, sonrasında ise Belek, Kemer ve Çeşme olduğunu dile getirdi.  TEMELLER , ayrıca yabancı turistlerin Türkiye’ye ilgisini değerlendirerek, “Özellikle Bağımsız Devletler Topluluğu ve Avrupa ülkelerinde Türkiye’ye ilgi oldukça yüksek. Kapasitenin % 7 -8’i yerli turist ile dolarken , % 35 Bağımsız Devletler Topluluğu ve % 25 Avrupa ile doluyor.” bilgisini ekledi.

Erken rezervasyon döneminde yerli turistin yabancı turiste göre avantajlarını değerlendiren Oktay TEMELLER “Son iki yıldır oteller ve yerli tur operatörleri, yerli turisti olabildiğince erken rezervasyon yapmaya teşvik ediyor. Bu sayede, yerli turistler de son yıllarda yabancı turistler gibi fiyat avantajlarından faydalanabiliyor.” diye belirtti.



Geri Dön