23 / 05 / 2024

Oktay Temeller setur

Oktay Temeller setur

Hizmet kalitesi ile faaliyet alanlarında fark yaratan Setur, 2014 Erken Rezervasyon Dönemi kampanyalarıyla da tatilcilerin yüzünü güldürüyor. Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller tatilcilere tavsiyede bulundu...

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdüren Onur Özalp, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü oldu. Onur Özalp'ın yerine Peker GYO Genel Müdürü olarak Murat Oktay atandı. Peki Peker GYO Murat Oktay kimdir?

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan ‘nakit avans’ iddialarına yanıt: ‘Çıkan haberler doğru değil’

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bankaların kredi kartlarından nakit avans çekilmesini durdurduğu iddialarına katıldığı bir canlı yayında cevap verdi. Oktay, "Çıkan haber gerçeği yansıtmıyor. Dar gelirli yurttaşlarımızı ilgilendiren bir durum değil” ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Murat Oktay, Koray GYO'dan ayrıldı! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Murat Oktay, 30 Ocak 2023 tarihi itibarıyla görevinden istifa etti. İşte ayrıntılar...

EYT'de son dakika! Fuat Oktay resmen tarih verdi! Emeklilik için EYT şartları ne olacak?

Milyonların dört gözle beklediği haberi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay verdi. Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) için yapılacak düzenlemede sona gelinirken hükümet yetkililerinden peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. İşte ayrıntılar..

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay EYT için tarih verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "EYT ile ilgili sorunu da 1-2 hafta içerisinde çözeceğiz" dedi.

Sır gibi gizlenen asgari ücret için bu sefer de Fuat Oktay konuştu! Hemen buraya bakın ilk siz öğrenin!

Fuat Oktay, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'na hitaben yaptığı konuşmada, asgari ücret hakkında önemli bir açıklama yaptı. İşte sır gibi saklanan asgari ücret hakkında yapılan o açıklama...

2023 merkezi yönetim bütçesi belli oldu! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıkladı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'ni duyurdu. 2023 bütçesinde giderler 4,47 trilyon lira, gelirler 3,81 trilyon lira, bütçe açığının GSYH'ye oranı yüzde 3,5 şeklinde öngörüldü.

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şadan Direk tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Florya Metin Oktay Tesisleri arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy arsasının değerleme raporunu yayınladı. Peki üzerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı arsanın değeri ne kadar oldu?

Berk Oktay Zekeriyaköy'den ev aldı!

Yıldız Çağrı Atiksoy ve sevgilisi Berk Oktay çifti, kirada oturdukları evden çıkma kararı aldı. Berk Oktay, Zekeriyaköy'den 3 milyon Türk Lirası bedelle ev aldı. 

Oktay Temeller setur Haberi

Oktay Temeller setur

Setur Turizm Müdürü Oktay TEMELLER, 25 Kasım itibariyle en seçkin yurtiçi otellerde % 40’a varan indirimlerle satışlara başladıklarını ve misafirlerin alacakları indirimlere ilave olarak, Türk Hava Yolları Yolcu programı Miles&Smiles ile mil kazanma kampanyasından da yararlanabileceklerini belirtti. TEMELLER, “Tatilciler Mart ayına kalmadan mutlaka rezervasyonları yaptırmalı ve mümkün olabildiğince uçak ve diğer hizmetleri de çok önceden satın almalı” diyerek tatilcilere tavsiyede bulundu.

Erken rezervasyonun avantajlarından bahseden Oktay TEMELLER, erken rezervasyonun en önemli noktalarından birinin gidilecek tatilin normal fiyatlarından çok daha uygun ücrete alınabilmesi ve taksit seçenekleri ile ödeme kolaylığı sağlanması olarak belirtti. Ayrıca, hem  bütçe hem de zaman planlamasını sağlayan fırsatlar dilediğiniz yer ve kategorideki oda bulma sıkıntısını ortadan kaldırıyor. 

Erken Rezervasyon Fırsatlarıyla Tüm Rotalar, Size Özel ve Bütçenize Uygun…

2014‘de toplam bireysel...