19 / 05 / 2024

Okul ihtiyaçlarından süpermarket ürünlerine dev indirim! Bakmayan bin pişman

Okul ihtiyaçlarından süpermarket ürünlerine dev indirim! Bakmayan bin pişman

Trendyol'un Mega indirim günler başladı. Pek çok farklı kategoride farklı farklı indirimler mevcut. İşte haberin ayrıntıları...



Koleksiyonlarını Paylaş 125 TL Kazan!

Trendyol hesabından oluşturacağın koleksiyonları paylaşarak 50 kaydedilmeye ulaştığında 25 TL değerinde Trendyol cüzdan kuponu kazanmak da mümkün. Alt limitin 100 TL olarak belirlendiği bu indirim kuponu dışında koleksiyonlarını kaydedenlerin yapacağı alışverişlerde ürünü fiyatının %5'i oranında toplamda 100 TL'ye varan Trendyol cüzdan kuponu kazanılacabilecek. 

Trendyol uygulamasına giriş yapmak gerekiyor. 
Favoriler kısmına giriş yapılacak.
Koleksiyonlarım butonuna basmak gerekiyor. 
Beğendiğiniz ürünleri koleksiyona eklemek gerekli. 
Paylaş butonuna basarak koleksiyonunuzu paylaşılacak. 

Not: Trendyol Mega Eylül indirimleri kapsamında kazanılacak ödüller 26 Eylül 18:00'de cüzdan kuponu olarak Trendyol Hesabına tanımlanacak. Kazandığınız alt limitli kuponlarınızı 2 Ekim 23:59:59'a kadar kullanabileceksiniz. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön