19 / 05 / 2024

Okul ihtiyaçlarından süpermarket ürünlerine dev indirim! Bakmayan bin pişman

Okul ihtiyaçlarından süpermarket ürünlerine dev indirim! Bakmayan bin pişman

Trendyol'un Mega indirim günler başladı. Pek çok farklı kategoride farklı farklı indirimler mevcut. İşte haberin ayrıntıları...



Hangi Ürünlerde İndirim ve Kuponlar Vardır?

Beyaz eşyada buzdolabı, küçük ev aletleri, çamaşır makinesi, elektrikli süpürge, arıtma cihazları, robot süpürge, televizyon gibi pek çok üründe kampanya mevcuttur.

Elektronik kategorisinde cep telefonu, müzik ses sistemleri, bilgisayar, tablet, elektrikli scooter, laptop, elektrikli bisiklet gibi pek çok üründe kuponlar var.

Spor giyimde ayakkabı, dambıl, protein tozu spor ekipmanları, tayt, istasyon,  gibi ürünler kampanyalarda var.

Outdoor sporlarla ilgilenenler için çadır, ayakkabı, gömlek, kargo pantolonu, olta takımları, koşu ve yürüyüş ayakkabılarından büyük indirimler mevcuttur. 

Okullar açıldığından okul çantası, defter, kitap,  kıyafet, suluk gibi pek çok ürün indirime girmiş durumda.

Kış yaklaşırken önden alabileceğiniz bot, pardesü, mont, palto gibi ürünler de yine indirime girmiş durumdadır.

Kozmetik kategorisinde diş fırçası, şampuan, parfüm, saç serumu, cilt serumu, dış celi, diş macunu, ı, cilt ve saç maskeleri, vücut losyonları gibi pek çok üründe indirimler yer almakta.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön