19 / 05 / 2024

Okul ihtiyaçlarından süpermarket ürünlerine dev indirim! Bakmayan bin pişman

Okul ihtiyaçlarından süpermarket ürünlerine dev indirim! Bakmayan bin pişman

Trendyol'un Mega indirim günler başladı. Pek çok farklı kategoride farklı farklı indirimler mevcut. İşte haberin ayrıntıları...



Trendyol Mega Eylül İndirimli Ürünler Nedir?

İlgili kategorilerde TOPLA KAZAN ekranı sayesinde indirim kodu kuponlarını ihtiyaçlarınıza göre seçip hemen indirimli alışverişinizi yapmak mümkün. 

Trendyol Mega Eylül indirim günleri kapsamında 6 - 9 Eylül tarihleri arasında yapacağınız alışverişlerde binlerce markaya ait milyonlarca ürün çeşidi arasında size uygun olan en hesaplı fiyata satın alınabilecek. 

Takip Ettiğin Satıcıyı Paylaş 125 TL Kazan!

Takip ettiğin satıcı mağazalarını paylaşarak 50 takipçi sayısına ulaşmanız durumunda 25 TL kupon kazanmanız mümkün. Paylaşılan link üzerinden yapılan her alışveriş için ürün fiyatının %5'i oranında toplamda 100 TL Trendyol Cüzdan kuponu kazanılabilecek. Alt limit ise 200 TL.

Trendyol uygulamasına giriş yapın.
Arama kısmına paylaşmak istediğin mağazanın adını girin.
Mağazayı takip et ve paylaşma linkini oluşturulkacak.
Whatsapp, Facebook, Twitter ya da diğer platformlardan paylaşmak gerekiyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön