04 / 05 / 2024

Okul İnşaat endüstriyel tesisleri inşaa ediyor!

Okul İnşaat endüstriyel tesisleri inşaa ediyor!

Termik santraller, şeker fabrikalan, hidroelektirik santraller, çimento fabrikalan gibi endüstriyel tesislerin anahtar teslimi inşaatında uzmanlaşan Okul İnşaat, geçen yıl bünyesine eklediği iki yeni firma ile iskele ve çelik kapı sektörüne de adım attı



1994 yılında faaliyete başladıklarını kaydeden Okul İnşaat Genel Müdürü çetin Okul, 'Termik santraller, şeker fabrikalan,         HES'ler, çimento fabrikalan gibi endüstriyel tesisleri anahtar teslimi yapıyoruz. İnşaatın mekanik, elektrik ve enstrümantasyon montaj işleri yanında yüksek binalar, özellikli yapılar ve çelik endüstriyel tesis yapımında deneyim kazandık' dedi. ISO Kalite, ISO 14001 çevre Koruma ve OHSAS18001 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemleri Sertifikaları'na sahip olduklarını ifade eden Okul, 'Sivas'ta 15 yıldır faaliyet gösteren firmamız, 2000 yılında OSB'de kurduğu fabrika ile çelik konstriiksiyon imalatına başladı. Üretim kapasitemiz aylık 850 ton, yıllık 10 bin ton c-varında. Ağır çelik konstrüksiyon ve endüstriyel tesislerin gereksinimi olan özel ekipmanlann imalatını yapıyoruz' dedi.

Geçen yıl 'Okulsan İskele ve çelik Kalıp Sistemleri' ile 'Okul Endüstri' adlı iki şirketi bünyelerine eklediklerini belirten Genel Müdür çetin Okul, şu anda 25 kişiye iş sağladıklannı da kaydetti.
Dünya/Zeliha Tokmak


Geri Dön