01 / 05 / 2024

Olcay Yıldız Park Esenyurt ulaşım!

Olcay Yıldız Park Esenyurt ulaşım!

Firma: Olcaylar Group İnşaat

Proje: Olcay Yıldız Park

Olcay Yıldız Park Esenyurt ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt bölgesinde yer aldığını söyleyebiliriz, satışların devam ettiği projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.




Olcay Yıldız Park projesi  Olcaylar Group İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Satışların devam ettiği projede 36 konut ve 12 ticari ünite bulunuyor.


Olcay Yıldız Park Esenyurt ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor,  Olcay Yıldız Park  Esenyurt ulaşım bilgilerine geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Olcaylar Group İnşaat Olcay Yıldız Park projesi kapsamında yer alan konutlar  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı.


Olcay Yıldız Park fiyatları:

2 oda 1 salon daireler 140 bin liradan;

3 oda 1 salon daireler 160 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Olcay Yıldız Park 'ta yer alan 2 oda 1 salon daireler 100 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 125 metrekare olarak tasarlandı.


Olcay Yıldız Park Esenyurt ulaşım bilgileri ve Olcay Yıldız Park Esenyurt adres bilgileri için Esenyurt Olcay Yıldız Park satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Anahtar teslimleri hemen gerçekleşen Olcay Yıldız Park 'ta; otopark, çocuk oyun alanı, kamelyalar ve güvenlik bulunuyor.


Olcay Yıldız Park iletişim:

Olcaylar Group İnşaat Olcay Yıldız Park satış ofisi telefon: 0535 870 72 86

Web Adresi: www.olcaylargroup.com

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön