29 / 04 / 2024

Ölü Coin sayısı yükseldi! Herkes kısa yoldan zengin olmak istiyor!

Ölü Coin sayısı yükseldi! Herkes kısa yoldan zengin olmak istiyor!

İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serhat Yüksel, Kripto paraların ölü coin haline gelmesindeki nedenleri açıkladı! İşte Doç. Dr. Serhat Yüksel'in o açıklaması...



Kripto paraların ölü coin haline gelmesinde pek çok farklı etken olduğuna vurgu yapan Serhat Yüksel, kripto paraları geliştiren kurumların finansal ya da teknik açıdan başarısız olabileceğinin altını çizdi. Bu durumun da kripto paraların zarar etmesine neden olacağını belirtti.

Bitcoin'den yatırımcıları üzen yeni rekor! Üst üste 8 haftayı düşüşle kapattı! 

Kripto paraların dolandırıcılık nedeniyle de ölü coin haline gelebileğini anlatan Yükseş, kripto paraların insanları dolandırmak hedefiyle kötü niyetle oluşturulmuş olabileceğini açıkladı. Yüksel, belirtiği bu etkenlerin kripto paraların ölü coin haline gelmesine neden oluduğunun da altını çizdi.

Ölü coinler oranının azaltılması için tedbir alınması gerektiğini söyleyen Yüksel, "Ölü coinler faaliyetlerine devam etmediklerinden ötürü bu coinlere sahip olanlar zarar etmiş olmaktadırlar. Dolayısıyla, ölü coinlerin miktarının azaltılabilmesine yönelik gerekli tedbirlerin alınması hayati önem arz etmektedir." şeklinde konuştu.

Peki, ölü coinler neden artıyor? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön