01 / 05 / 2024

‘Oluk oluk kredi akacak’ diyen İslam Memiş tarih verdi!

‘Oluk oluk kredi akacak’ diyen İslam Memiş tarih verdi!

Başta altın ve gümüş olmak üzere emtia piyasalarının efendisi olarak tanınan piyasa uzmanı İslam Memiş, bu kez bambaşka bir konu üzerinde iddialı açıklamalarda bulundu. Acilen nakit paraya ihtiyacı olanları sevindirecek bir tahmin yapan Memiş, o tarihte adeta oluk oluk kredi yağacağı müjdesini verdi



Memiş açıklamalarında ayrıca, kredilerde farklı statüler ortaya çıkabileceğini vurgulayarak, alt gelir grubunun orta gelir grubuna göre projeler hazırlanması gibi kredi konusunda da benzer uygulama görülebileceğini ve kredi musluklarının açılmış olduğunu iddia etti.

“NİSAN AYINDAN SONRA KREDİ MUSLUKLARI AÇILIR!”

Normalinde ocak ayında kredi musluklarının açılacağını fakat bu sürenin geciktiğini savunan Memiş, “Nisan ayından sonra kredi muslukları açılır, vatandaş krediye daha rahat ulaşır ve tüketicileri koruyan gelişmeler yaşanabilir" ifadelerini kullandı.

‘Oluk oluk kredi akacak’ diyen İslam Memiş tarih verdi!

Geçtiğimiz perşembe günü TCMB tarafından açıklanan faiz kararının ardından piyasa hareket kazanmış, altın yükselirken dolar yatay bir seyir izlemişti. Fed kararlarının ardından yükselişe geçen gram altının fiyatı şu saatlerde 1212 TL seviyesinden işlem görürken, dolar/TL kuru ise 19,03 bandında seyretmekte.


Geri Dön