14 / 05 / 2024

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.



DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARI YÖNETTİ

Üründül Grubu enerji ve inşaat sektöründeki faaliyetleri ile biliniyor. Ancak en popüler işleri gıda ve eğlence sektöründe yer alıyor. Üründül Grubu, Burger King Türkiye, Sbarro Türkiye, Arby’s Türkiye ve Popeye’s Türkiye’nin sahibi olan TFI’ın ana yatırımcılarından biri olarak tanınıyor. Şirket ayrıca İzmir Hilton Oteli’nin içinde yer alan Türkiye’nin en büyük eğlence merkezlerinden biri olan FAMECITY işletmesini de yapıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön