27 / 04 / 2024

Omsan Depo ve Dağıtım Operasyonları hız kesmeden büyüyor!

Omsan Depo ve Dağıtım Operasyonları hız kesmeden büyüyor!

OMSAN, Depo ve Dağıtım Operasyonları kapsamında, hammadde, yarı mamül ve bitmiş ürünlerin depolanmasını, tüm Türkiye bayi dağıtımını, depolar arası taşımalarını ve bayi iade alımlarını başarıyla gerçekleştiriyor.



OMSAN. doğrudankendi lojistik altyapısıyla dağıtım hizmeti sağladığı şehir sayısını 38 adedeçıkardı. 

1978 yılından bu yana lojistik sektörünün öncü firması olan OMSAN, Depo ve Dağıtım Operasyonları kapsamında, hammadde, yarı mamül ve bitmiş ürünlerin depolanmasını, tüm Türkiye bayi dağıtımını, depolar arası taşımalarını ve bayi iade alımlarını başarıyla gerçekleştiriyor. 


Yurtiçi ve yurtdışında yerleşik toplam 200 bin m2'lik 16 deposunda başta hızlı tüketim ve perakende olmak üzere, otomotiv, telekomünikasyon, inşaat, petrokiıııya, elektronik, gıda ve tekstil sektörlerine başarıyla depolama hizmeti veren OMSAN'ınclepo ve dağıtım operasyonları kapsamında sunduğu hizmetler son dönemde büyük bir gelişim gösteriyor. 


Türkiye'nin 81 şehrine dağıtım hizmeti veren OMSAN, 2013 yılsonu itibariyle doğrudan kendi lojistik altyapısıyla dağıtım hizmeti sağladığı şehir sayısını 38 adede çıkardı. Sunduğu hizmet kalitesini artırmak amacıyla ileri otomasyon çözümlerine ağırlık veren OMSAN, Tuzla deposunda ürünlerin sipariş bazlı ayrıştırılması ve tekrar paketlenmesi amacıyla 2013 yılında yazılımını kendisinin geliştirdiği Otomatik Ayrıştırma Sistemini kurdu. 

Bu sistem ile OMSAN, sipariş hazırlamada doğabilecek hataları minimize ederek süreçlerdeki operasyonel verimliliği artırıyor. OMSAN Depo ve Dağıtım Operasyonları Müdürü Burak Alat, sektörelbazcla, müşterilerinin lojistik ihtiyaçlarına uzmanlaşmış nitelikli insan kaynağı ve sahip oldukları Türkiye'nin en modern depoları ile müşterilerini rekabette öne çıkardıklarını belirtti. 


Ortadoğu


Geri Dön