09 / 05 / 2024

OMSAN Depo ve Dağıtım Operasyonları Müdürü Burak Alat

OMSAN Depo ve Dağıtım Operasyonları Müdürü Burak Alat

OMSAN, Depo ve Dağıtım Operasyonları kapsamında, hammadde, yarı mamül ve bitmiş ürünlerin depolanmasını, tüm Türkiye bayi dağıtımını, depolar arası taşımalarını ve bayi iade alımlarını başarıyla gerçekleştiriyor.

Mercedes-Benz Actros 1845 LS, MLA Lojistik filosuna katıldı

Yurtiçi taşımacılık, depo ve antrepo taşımacılığı alanlarında faaliyet yapan MLA Lojistik firması, filosuna 40 adet Mercedes-Benz Actros 1845 LS kattı. Buna göre MLA Lojistik’in araç parkındaki Mercedes-Benz marka araçlarının sayısı 75’e çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu! Tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

Ev kiralarının erişilemez boyutlara yükselmesinin ardından, İstanbul'da deprem korkusuyla yeni trendler oluştu. Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu. Peki tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Konya'da depo ve iş yerleri satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Akşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Konya ili, Akşehir ilçesi, Meydan Mahallesi'nde yer alan 14 adet iş yeri ve 10 adet depo 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Buğra Andaç, Ceyda Ayşe Uçar, Mehmet Demir ve Öznur Özcan ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri belli oldu!

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'ya ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri ne kadar oldu?

Mersin Akdeniz'de 12.6 milyon TL'ye icradan satılık 5 depo ve arsası!

T.C. Mersin 4. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Karacailyas Mahallesi, 10513 ada 8 parselde yer alan 5 depo ve arsasını 12 milyon 641 bin 500 TL'ye satıyor...

Amazon, ABD'de gayrimenkul sektörünü olumlu etkiliyor!

Koronavirüsün kazananlarından Amazon, ABD’nin pandemiyle kötüleşen gayrimenkul sektörüne yabancı yatırım getiriyor. Önceden ofis alan yabancı gayrimenkul yatırımcıları, şimdi depo ve lojistik tesis satın alıyor. 

Hml Eser Gayrimenkul Depo Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hml Eser Gayrimenkul Depo Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 0bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Akman, Leyla Akman, Mesadet Küçükdeveci ve Murat Akman ortaklığında kuruldu.

AOÇ arazisindeki 4 depo kiraya veriliyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içerisinde bulunan Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Atatürk Orman Çiftliği Mahallesi 2108 Ada 19 Parselde bulunan 4 depo kiraya verilecek.

Bina projesindeki depo kiraya verilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Apartman 20 daire ve bir dükkan. Dükkan ana cadde girişli. Alt katı var ve projede birinci depo olarak geçiyor, bir de dükkandan bağımsız ikinci depo var. Müteahhit birinci ve ikinci depoyu dükkana bağlamış, kiralıyor. Dükkanın hakkı var mı?' sorusunu yanıtladı.

Maltepe Büyükbakkalköy'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık depo!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Büyükbakkalköy mahallesi, 342 parselde yer alan bahçeli kargir depo ve idare binasını 6 milyon 304 bin 950 TL'ye icradan satıyor...

Osmaniye'de 16.2 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri, depo ve idari bina!

Osmaniye 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Osmaniye ili, Merkez ilçesi, Rızaiye Mahallesi, 113 ada 14 parselde yer alan 2 katlı iş yeri, depo ve idari binayı 16 milyon 239 bin 969 TL'ye icradan satıyor...

OMSAN Depo ve Dağıtım Operasyonları Müdürü Burak Alat Haberi

OMSAN Depo ve Dağıtım Operasyonları Müdürü Burak Alat

OMSAN. doğrudankendi lojistik altyapısıyla dağıtım hizmeti sağladığı şehir sayısını 38 adedeçıkardı. 

1978 yılından bu yana lojistik sektörünün öncü firması olan OMSAN, Depo ve Dağıtım Operasyonları kapsamında, hammadde, yarı mamül ve bitmiş ürünlerin depolanmasını, tüm Türkiye bayi dağıtımını, depolar arası taşımalarını ve bayi iade alımlarını başarıyla gerçekleştiriyor. 


Yurtiçi ve yurtdışında yerleşik toplam 200 bin m2'lik 16 deposunda başta hızlı tüketim ve perakende olmak üzere, otomotiv, telekomünikasyon, inşaat, petrokiıııya, elektronik, gıda ve tekstil sektörlerine başarıyla depolama hizmeti veren OMSAN'ınclepo ve dağıtım operasyonları kapsamında sunduğu hizmetler son dönemde büyük bir gelişim gösteriyor. 


Türkiye'nin 81 şehrine dağıtım hizmeti veren OMSAN, 2013 yılsonu itibariyle doğrudan kendi lojistik altyapısıyla dağıtım hizmeti sağladığı şehir sayısını 38 adede çıkardı. Sunduğu hizmet kalitesini artırmak amacıyla ileri otomasyon çözümlerine ağırlık veren OMSAN,...