29 / 04 / 2024

OnaltıDokuz İstanbul, manzarayı test etmeye çağırıyor!

OnaltıDokuz İstanbul, manzarayı test etmeye çağırıyor!

Astay Gayrimenkul, ilk rezidans projesi 'OnaltıDokuz İstanbul'un muhteşem manzarasının keyfini, proje tamamlanmadan önce yaşama imkanı sunuyor. Astay, OnaltıDokuz İstanbul 'a müşterilerini muhteşem bir İstanbul manzarasına çıkarıyor



Onaltı Dokuz projesine havadan bakmak için tıklayın!

OnaltıDokuz İstanbul 'dan daire sahibi olmak isteyenler, özel bir sisteme sahip olan vinç yardımıyla evlerinin bulunduğu kata taşınan bir platform üzerinde, dairelerinin konumunu ve manzarasını inceleme fırsatı buluyor.

Astay Gayrimenkul, şehir yaşamına yepyeni bir bakış açısı getiren projesi OnaltıDokuz İstanbul 'a, farklı bir açıdan bakmayı arzu eden müşterilerini, muhteşem bir İstanbul manzarasına çıkarıyor. OnaltıDokuz İstanbul 'da yerini almak isteyenler, özel olarak tasarlanan bir platformla, dairelerinin bulunduğu katın hizasına yükselerek İstanbul manzarasının tadını çıkarmaya başlıyor.

100 metre yüksekten İstanbul manzarasını gözler önüne seren platformda izleyiciler, tıpkı evlerinden izler gibi, aynı konforla ve güvenle Mart 2012 'de tamamlanacak dairelerinin manzarasını birebir seyretme, yaşayacakları keyfi test etme olanağı buluyor. İstanbul 'u yepyeni ve hiç görülmemiş bir açıdan görme olanağı sunan OnaltıDokuz İstanbul, bu özelliğini test etmek isteyenlere benzersiz bir fırsat sunuyor.

Konut trendlerine bakıldığında projelerin ağırlıklı olarak şehir merkezlerine doğru kaydığının görüldüğünü belirten Astay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak, “şžehrin tadını çıkarmak, iş yerlerine ve şehre yakın merkezde yaşamak isteyenler, şehre dönüş diye tabir edeceğimiz bir göç başlattılar. OnaltıDokuz İstanbul 'da bu trendin uygulayıcılarından … İstanbullulara Marmara Denizi 'nin kucağında, şehir dinamizminin ortasında ama aynı zamanda en dingin noktasında bir yaşam merkezi sunuyoruz. Projemizin yoğun ilgi görme sebeplerinden biri de bu … Dairelerimizin şu ana kadar yüzde 85 'i satılmış durumda ” dedi.

Gerçekleştirilen aktivitenin her zaman en iyiyi yapmak, en iyiyi sunmak anlayışının bir yansıması olduğunu belirten Astay Gayrimenkul Genel Müdürü Atilla Öztürk, “Aktivite ile projemizden ev sahibi olmak isteyenlerin, seçim aşamasında, aldığı bilgilerin yanında vaat ettiğimiz manzara keyfini birebir yaşamalarını hedefliyoruz. Böylece gerçeğe en yakın keyfi alabileceklerini düşünüyoruz. Müşterilerimiz, projenin maketini, kataloğunu, örnek dairesini gördükten, üç boyutlu tanıtım filmini izledikten sonra, bir de manzarayı dairesinin yerinden izleyecek ” dedi.

Astay Gayrimenkul 'ün 175 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği, OnaltıDokuz İstanbul projesinin Mart 2012 'de tamamlanması hedefleniyor. İstanbul 'un gelişen merkezi Zeytinburnu 'nda yükselen OnaltıDokuz İstanbul daireleri, en alttan en üst kata kadar, Marmara'dan Haliç'e ve Boğaz'a hakim bir manzara sunuyor.

şžehrin merkezinden her yere kolay ulaşım

36, 32 ve 27 katlı üç bloktan, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 3+2 ve 6,5+2 olmak üzere 6 tip rezidans ya da apart daire seçenekleriyle toplam 496 daireden oluşan OnaltıDokuz İstanbul projesinde, dairelerin metrekare fiyatı 7.000 TL ile 13.000 TL arasında değişiyor.

Sahil yolu üzerinde,  Marmaray  ve tüp tünel girişine komşu olan proje, Boğaziçi Köprüsüne 16 km, Atatürk Havalimanı 'na 8 km, E –5 karayolu ve İDO Yenikapı iskelesine de 4 km uzaklıkta bulunuyor, Sirkeci ve Taksim gibi İstanbul 'un kalbi olan merkezlerin tam ortasında yer alıyor.

25.000m2 yaşam alanı ile küçük bir şehir
OnaltıDokuz İstanbul 'un 25.000m2 'lik alışveriş ve yaşam alanı, yaşamı kolaylaştırmak ve keyifli hale getirmek için tasarlandı. Rezidansların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak, her şeyin rahatlıkla temin edilebileceği hizmet noktaları, OnaltıDokuz İstanbul 'un içinde, dairelerin hemen altında bulunuyor. Kuaförden lostraya, SPA merkezinden restoranlara kadar her günü keyifle yaşanacak hale getirecek tüm özel hizmetleriyle OnaltıDokuz İstanbul, şehirde yeni ve nitelikli bir yaşam vaadi sunuyor.
Dört mevsim boyunca faaliyet gösterecek açık ve kapalı yüzme havuzları ve fitness merkezi sporseverlerin hizmetine sunuluyor. Tenis Kortu, Basketbol Sahası, Tartan Pist ve Koşu Parkuru gibi pek çok aktivite mekanı OnaltıDokuz İstanbul sakinlerinin kullanımına hazır bulunuyor. Ayrıca çocukların rahatı için özel oyun alanları ve kreşler yer alıyor.
Depreme dayanıklı radyejeneral sistem ve Fore kazıklar

OnaltıDokuz İstanbul, hayatı kolaylaştıran araç kiralamadan 2. el gayrimenkul değerlendirme hizmetine, çocuk bakıcılığından, ev içi temizliğine, fatura ödemeden çiçek siparişine, kuru temizlemeden anahtar teslim servisine kadar sayısız olanaklar sunan Concierge hizmetiyle en küçük ayrıntıyı bile planlıyor. OnaltıDokuz İstanbul 'da, her türlü bakım ve basit ev içi tamirat hizmetleri, konusunda uzman teknik servis ekibi tarafından gerçekleştiriliyor. OnaltıDokuz İstanbul, 24 saat güvenlik hizmetiyle şehrin tam ortasında yaşanacak güvenli bir ortam sunuyor.

Radyejeneral sistem ve depreme dayanıklı Fore kazıklarla depreme karşı güvenli bir yapı olarak geliştirilen OnaltıDokuz İstanbul, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyelerinin danışmanlığıyla mevcut deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlanan zemin etüt, statik, betonarme raporlarıyla da projenin güvenliliğinin altını çiziyor.


Geri Dön