27 / 04 / 2024

Ondörtüç Pendik'te faizler 0,64'e çekildi!

Ondörtüç Pendik'te faizler 0,64'e çekildi!

Sektörün yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı, kentin içinde müstakil yaşam sunduğu ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde, “Şimdi değilse ne zaman?” diyerek yatırımcılara yüzde 0.64 faiz oranıyla, 12 ay ödemesiz 180 ay vadeli ödeme fırsatı sunduğu yeni bir kampanya başlattı.



İnsay Yapı, İstanbul’un en çok değer kazanan bölgeleri arasında yer alan Pendik’te hayata geçirdiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde, “Şimdi değilse ne zaman? ‘Ondörtüç Pendik’te ev sahibi olmanın tam zamanı!” sloganıyla, gayrimenkul ve inşaat sektörüne kazandırılan dev destek paketine dâhil edildi. 0.64 faiz oranıyla, 12 ay ödemesiz 180 ay vadeli ödeme fırsatı sunan şirket, “Bugün al, yarın taşın” avantajıyla, yatırımcılara satın alma işleminin tamamlandığı andan itibaren kazandırıyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sürecinde konutta değişen trendlere, geniş balkon ve bahçe avantajıyla da en uygun yanıtı veriyor. 

Ondörtüç Pendik te faizler 0,64 e çekildi!

‘Ondörtüç Pendik’ projesiyle yatırımcılara sundukları cazip ödeme fırsatını hemen teslim avantajıyla da ikiye katladıklarını belirten İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, sektöre kazandırılan destek paketinin yatırımcılara benzersiz bir fırsat yarattığını dile getirdi. Çulhalık, şöyle konuştu:

Sadece katma değerli değil güvenli yatırım

“Yatırımcısına her dönemde kazandıran ‘Ondörtüç Pendik’ projemizde kamu bankaları işbirliğinde başlattığımız kampanyamızda yatırımcılarımıza sadece ödeme kolaylığı sunmakla  yetinmedik. Tapusu ve iskanı hazır, ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasını taşıyan projemizde hemen teslim avantajı da sunuyoruz. Yüzde 0,64 faiz oranıyla, 12 ay ödemesiz, 180 ay vadeli ödeme fırsatını elde eden yatırımcılarımız, dairelerine hemen taşınarak, satın alma işlemini tamamladıkları an kazanmaya başlıyor. 12 ay ödeme yapmadan bir sonraki yıl başlayacak ödeme takvimine hazırlığını yapabiliyor. Böylelikle yatırımcılarımıza sadece katma değerli bir yatırım fırsatı sunmuyor, aynı zamanda yatırımlarını güvence altına alıyoruz”

Şehrin merkezinde, müstakil yaşam avantajı

‘Ondörtüç Pendik’in İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Pendik’te bulunan merkezi konumuyla yatırımcılara sunduğu katma değeri her geçen gün artırdığını belirten Çulhalık, projenin geniş balkon ve bahçe avantajıyla da koronavirüs sürecinde değişen konut trendine en uygun cevabı verdiğini söyledi. Çulhalık, projeye ilişkin olarak şunları anlattı:
 
“Projemiz merkezi konum avantajıyla katma değerli bir yatırım, sahip olduğu geniş balkon ve bahçe avantajıyla, şehrin içinde müstakil bir yaşam fırsatı sunuyor. Koronavirüs sürecinde konutta oluşan geniş balkon ve bahçe beklentisini tam olarak karşılıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projemizde geniş balkon seçenekleri sunuyoruz. 1+1 dairelerin fiyatlarının 297 bin TL’den başladığı projemizde, 2+1 dairelerimizi 386 bin TL’den, 3+1 dairelerimizi ise 586 bin TL den satışa sunuyoruz. En uygun fiyatlarla,  bölgenin en kaliteli ve konforlu yaşamını vaat ediyoruz. 1+1 dairelerimizin çoğunda olmak üzere, diğer tüm daire çeşitlerimizde yemek yeme ortamı yaratacak büyüklükte balkonlarımız mevcut. Projemizin tamamına yakını balkonlu dairelerden oluşuyor. 3+1 dairelerimizde 2 balkon yer alıyor. Havaların güzelleşmesiyle sokağa çıkamayanlar, soluğu balkonda alıyor.” 

Her büyüklükteki dairede balkon 

İnsay Yapı, İstanbul’un en çok değer kazanan bölgeler arasında gösterilen Pendik’te hayata geçirdiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesiyle korona günlerinde rahat bir nefes aldırıyor. ‘Ondörtüç Pendik’ sakinleri, tüm Türkiye’yi evlere kilitleyen koronavirüse rağmen, geniş balkonlu dairelerinde, koronavirüs günlerinde en çok ihtiyaç duyulan balkon keyfini doyasıya yaşayabiliyor. Şehrin içinde müstakil bir yaşam vaat eden projede yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondairelerin her birinde yemek yenilecek kadar geniş balkonlar yer alıyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin çoğunda da balkon yer alıyor. Projenin yüzde 85’i balkonlu dairelerden meydana geliyor.

Ondörtüç Pendik te faizler 0,64 e çekildi!

Pendik’in merkezinde ayrıcalıklı yaşam alanı

'Ondörtüç Pendik' projesi, 9 bin metrekarelik alan üzerinde; 252 konut ve 15 ticari birimden meydana geliyor. 24 saat güvenlik hizmetinin bulunduğu 'Ondörtüç Pendik'; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkânının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sağlıyor. Profesyonel site yönetiminin olduğu ve her daireye depo alanının tahsis edildiği projedeki mağaza ve restoranlar da ayrıcalıklı yaşam alanı konseptini de tamamlıyor. Pendik'in merkezinde yükselen 'Ondörtüç Pendik' projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salojn dairelerin fiyatları, 290 bin TL- 575 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Teknokent’e komşu…

İnşaatı süren Şeyhli metro istasyonu, projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Teknokent'e de komşu konumda olan proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sağlıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta

Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasına sahip Ondörtüç Pendik, dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafede yükseliytor. 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede yer alıyor.

Telefon: 0216 3141414    
Web: www.ondortuc.com.tr    


Geri Dön