27 / 04 / 2024

One Ortaköy daire fiyatları!

One Ortaköy daire fiyatları!

Firma: Bilgili Holding

Proje: One Ortaköy

One Ortaköy daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 900 bin dolardan başlayarak, maksimum 975 bin dolara kadar yükseliyor. Bilgili Holding One Ortaköy Evlerinde teslimler hemen yapılıyor.



Sadece 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen  One Ortaköy  projesi İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı olan Ortaköy bölgesinde konumlandırılıyor. One Ortaköy daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Bilgili Holding tarafından yaşama geçirilen One Ortaköy projesinde yer alan konutlar İstanbul Boğaziçi Köprüsüne manzaralı olarak tasarlandı. One Ortaköy projesine banka kredisi kullanılabiliyor.


Bilgili Holding One Ortaköy satış ofisi ile 0212 327 45 18 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz. 6 bin 737 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan One Ortaköy Evlerinde daireler 150 metrekare ile 215 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. 


One Ortaköy daire fiyatları bilgisinden hemen önce projenin sosyal imkanlarından bahsedelim. One Ortaköy Konutlarında yüzme havuzu, sauna, yürüyüş yolları, fitness center ve dinlenme alanları gibi imkanlar bulunuyor. 


One Ortaköy daire fiyatları:

Bilgili Holding One Ortaköy fiyat listesi kapsamında satışı devam eden konutlar 900 bin dolar ile 975 bin dolar arasında değişiyor. One Ortaköy ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen cevabı veriliyor. 


Bilgili Holding One Ortaköy ulaşım:

One Ortaköy ulaşım adresi:Mecidiye Mahallesi, Mustafa İzzet Efendi Sokak No:1 Ortaköy / İstanbul 


Telefon: 0 212 327 45 18

Web Adresi: www.oneortakoy.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön