10 / 05 / 2024

one ortaköy ne zaman teslim

one ortaköy ne zaman teslim

One Ortaköy daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 900 bin dolardan başlayarak, maksimum 975 bin dolara kadar yükseliyor. Bilgili Holding One Ortaköy Evlerinde teslimler hemen yapılıyor.

One Ortaköy ulaşım!

One Ortaköy ulaşım kapsamında projenin bulunduğu adres haberimizin içinde yer alıyor. Bilgili Holding One Ortaköy projesinde 3 oda 1 salon konutların fiyatları 975 bin dolardan başlangıç gösteriyor

Silivri Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Silivri ilçesi, Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı TEM Otoyolu Güneyi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de büyük operasyona hazırlanıyor!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Pasifik İnşaat Ortaköy projesi ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

Buse Terim Ortaköy'deki villasının kapılarını açtı!

Ortaköy’de yeni bir villaya taşınan Buse Terim, evini Instyle Home dergisine açtı. Terim, “Ev sahibi olarak titizimdir. Hiçbir şeyin eksik olmamasını isterim. Annem bu konuda tek idolümdür. Ne de olsa onun muhteşem sofralarını ve misafir ağırlama sanatını görerek büyüdüm." diyor...

Iğdır Ortaköy Hamamı'nın restorasyonu köylülere umut oldu!

Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük hamamı olan tarihi Ortaköy Hamamı'nın restore edilip turizm kazandırılması amacıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne başvuru yaptı.

Ortaköy Viyadüğü’nde bakım çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş-Ortaköy Viyadüğü'nde (Boğaz Köprüsüne bağlantı yolu) bakım ve onarım çalışmaları başlatıyor. İki etapta yapılması planlanan çalışmalar 22 Ocak- 7 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Ortaköy Yooistanbul teslimleri ne zaman?

Ortaköy Yooistanbul teslimleri ne zaman? Say Yapı'nın projesi Yooistanbul Evleri'nde metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişiyor...

Yooistanbul Ortaköy ne zaman teslim?

Say Yapı'nın projesi Yooistanbul Evleri Ortaköy'de ev fiyatları 950 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Peki 120 daireden meydana gelen Yooistanbul Ortaköy ne zaman teslim edilecek?

Ortaköy Yooistanbul ne zaman teslim edilecek?

Say Yapı'nın tekrar satışlarına başladığı Yooistanbul projesi Beşiktaş Ortaköy'de yer alıyor. Yooistanbul projesi 120 adet daireden meydana geliyor. Ortaköy Yooistanbul ne zaman teslim edilecek?

Essenora Küçükköy ne zaman teslim?

Toplam 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten oluşan proje Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası ile yükseliyor. Peki Essenora Küçükköy ne zaman teslim?

Fenerium, Ortaköy'de dalya diyecek!

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerini Türkiye’nin her köşesindeki taraftarlarına ulaştırmayı amaçlayan sektörünün lider markası Fenerium, çok yakında dalya demeye hazırlanıyor. Fenerium 100. mağazasını Beşiktaş Ortaköy'de açacak. Peki ne zaman?

One Ortaköy satış ofisi!

Toplam 95 adet daireden meydana gelen One Ortaköy satış ofisi adresi şöyle: Mecidiye Mahallesi, Mustafa İzzet Efendi Sokak No:1 Ortaköy Beşiktaş/İstanbul. Projede satış süreci devam ediyor...

Ortaköy Camii 7 milyon TL'ye yenilendi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nce 3 yıldır sürdürülen restorasyon çalışmaları tamamlanan Ortaköy Camisi’ne 1964 yılında kaçak kat çıkıldığı belirlendi. Son restorasyonla bu kat yıkılarak cami orijinal haline getirild

One Ortaköy nerede?

Teslimlerin hemen gerçekleştiği One Ortaköy'de satış sürecine devam ediliyor. One Ortaköy nerede sorunun cevabına geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projede toplam 95 adet daire mevcut...

one ortaköy ne zaman teslim Haberi

one ortaköy ne zaman teslim

Sadece 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen One Ortaköy projesi İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı olan Ortaköy bölgesinde konumlandırılıyor. One Ortaköy daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Bilgili Holding tarafından yaşama geçirilen One Ortaköy projesinde yer alan konutlar İstanbul Boğaziçi Köprüsüne manzaralı olarak tasarlandı. One Ortaköy projesine banka kredisi kullanılabiliyor.


Bilgili Holding One Ortaköy satış ofisi ile 0212 327 45 18 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz. 6 bin 737 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan One Ortaköy Evlerinde daireler 150 metrekare ile 215 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. 


One Ortaköy daire fiyatları bilgisinden hemen önce projenin sosyal imkanlarından bahsedelim. One Ortaköy Konutlarında yüzme havuzu, sauna, yürüyüş yolları, fitness center ve dinlenme alanları gibi imkanlar bulunuyor. 


One Ortaköy daire fiyatları:

Bilgili Holding One Ortaköy fiyat listesi...