22 / 05 / 2024

OnePlus Nord 3 teknik özellikler ve tasarımı

OnePlus Nord 3 teknik özellikler ve tasarımı

OnePlus Nord 3'ü söylentiler arasında görmeyeli uzun zaman oldu. Telefon geçen sene bekleniyordu ama gelmedi. Bunun yerine OnePlus , OnePlus Nord 2 için başka bir varyantı piyasaya sürmeye karar verdi. Bu yıl, görünüşe göre nihayet OnePlus Nord 3'ü tüm görkemiyle görüyoruz.



İddia edilen OnePlus Nord 3, perakende kutusunun yanında görüldü. Telefon ön ve arka olarak OnePlus Ace 2'ye benziyor. Kara kutu, OnePlus Nord 3 5G ibaresine sahip ve “Nord” markalı mavi kartlar getiriyor. Ayrıca, sızan özelliklere göre 80W hızlı şarj sunacak bir şarj tuğlası da içeriyor gibi görünüyor.

OnePlus Nord 3'ün Ace 2V'de bulunan 64 MP kamera yerine 50 MP kamera ile geleceği bildiriliyor. 16 GB'a kadar RAM'e sahip yonga seti ve 5000 mAh pil gibi diğer özellikler benzer. Telefon ayrıca 120 Hz yenileme hızına ve 2.772 x 1.240 piksel çözünürlüğe sahip 6.74 inç OLED ekrana sahip olacak.

OnePlus Nord 3 teknik özellikler ve tasarımı

Resim aynı zamanda Nord serisine geri dönen Alert Slider'ı ve IR sensörünü de doğruluyor . IR Blaster, OnePlus cihazları arasında yeni bir şey ve bunu kullanıcılarına sunan Redmi ve POCO gibi diğer markaları hedefliyor gibi görünüyor. OnePlus Nord 3 kesinlikle Android 13 tabanlı OxygenOS 13'ü çalıştıracak.


Geri Dön