05 / 07 / 2024

OnePlus Pad sahne ışıkları altında!

OnePlus Pad sahne ışıkları altında!

OnePlus 11 ve OnePlus 11R akıllı telefonların küresel lansmanı sırasında, OnePlus Pad adlı bir tablet de duyuruldu. Peki OnePlus Pad'in özellikleri neler?



Android tablet modeli OnePlus Pad, şirketin bu alandaki ilk çözümü. Apple hakimiyetindeki tablet sektöründe adından söz ettirmeyi hedefleyen bu ürün, tasarım açısından pek de şaşırtıcı değil.Yuvarlak hatları tercih eden cihazın arkasında ortada büyük bir kamera modülü yer alıyor. . Teknik detaylar tasarımdan daha etkileyici. Şirkete göre tablet 9.510 mAh batarya ile donatıldı, 67W hızlı şarjı (80 dakika şarj) destekliyor ve 14 saatin üzerinde video oynatma süresi sunuyor. 11,6 inçlik LCD ekranın mükemmel akıcılık için 144 Hz (yalnızca desteklenen uygulamalar; genel olarak 120 Hz) yenileme hızı sunduğunu belirtmekte fayda var.İşlemci ve 8/12 GB RAM'e sahip. Ön tarafında 8 megapiksel özçekim kamerası bulunan bu ürün, büyük arka kamera modülüne yalnızca bir adet 13 megapiksel kamera yerleştiriyor. Android tablet modeli OnePlus Pad'in fiyatı bilinmiyor, rakipleri gibi bir klavye ile eşleştirilebiliyor ve özel bir ekran kalemi ile satın alınabiliyor. 

OnePlus Pad fiyatı ve çıkış tarihi

Şu anda yalnızca Abyss Green'de satışa sunulacak olan OnePlus Pad için herhangi bir fiyatlandırma bilgisi yok. Şirket ayrıca Nisan ayında Kuzey Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Hindistan'da ön siparişlerin nasıl başlayacağını da detaylandırıyor. 

Halkbank'tan son dakika açıklaması! 28 Şubat 2023'e kadar başvurabilirsiniz!
Honor Magic Lite 5’in özellikleri bir kez daha sızdırıldı!
OnePlus 11 5G dünyaya tanıtıldı! Türkiye`de ne zaman satılacak? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Geri Dön