05 / 07 / 2024

Önümüzdeki aya kadar sabredin! Rekor ikramiye geliyor! 

Önümüzdeki aya kadar sabredin! Rekor ikramiye geliyor! 

Bayram ikramiyesi, çalışanlara Ramazan Bayramı veya Kurban Bayramı öncesinde, yılda iki kez, işveren tarafından ödenen bir ödemedir. Bayram ikramiyesi, işverenlerin çalışanlarına moral ve motivasyon sağlamak, bayram coşkusunu paylaşmak ve ekonomik zorluklarını hafifletmek amacıyla verilir.



BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK?

2023 senesi ile beraber emeklilere ödenen bayram ikramiyeleri hakkında araştırmalarda sürat kazandı. 2022 senesi Ramazan Bayramı'nda 1.100 TL olarak ödenen bayram ikramiyeleri Kurban Bayramı’nda da yine hesaplara 1.100 TL olarak aktarıldı. Sene içerisinde iki kez verilen ikramiyeler toplamda 2200 TL olarak emeklilerin hesabına yatırıldı.

Önümüzdeki aya kadar sabredin! Rekor ikramiye geliyor! 

2023 senesinden umutlu olan emekliler hem aylıklarına hem de asgari ücrete yapılan rekor yükselişlerin akabinden bayram ikramiyelerine de yeni bir zam yapılmasını ön görülüyor. Milyonlarca emekli tatil ücretlerinin iyileştirilmesini beklerken kulislerde gezen iddialar da herkesi şaşkına çevirdi. 2023 senesinde bayram ikramiyelerinin 2.500 TL ile 3.000 TL arasında olacağı ifade ediliyor. Konu hakkında kesin bir açıklama yapılmazken ilerleyen günlerde emeklileri sevindiren haberlerin gelmesi planlanıyor.

Bu paradan haberiniz olmayabilir! Hesaplarınızı hemen kontrol edin

Göz bebeği amiral gemisi İPhone 11'e inanılmaz fiyat etiketi! Carrefour'dan bomba kampanya! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Bankalar kesenin ağzını açtı! Bu habere hemen bakın


Geri Dön