29 / 04 / 2024

Onur Metalurji Makine İnşaat Taahhüt ve İş Güvenliği Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Metalurji Makine İnşaat Taahhüt ve İş Güvenliği Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Metalurji Makine İnşaat Taahhüt ve İş Güvenliği Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suat Oral tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Mayıs'ta kuruldu.



Onur Metalurji Makine İnşaat Taahhüt ve İş Güvenliği Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suat Oral tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu.


Onur Metalurji Makine İnşaat Taahhüt ve İş Güvenliği Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT İŞLERİ Şirket her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapabilir.Şirket gayrimenkul alım satımı yapabilir.Özel ve resmi kurumların açacağı inşaat taahhüt ihalelerine katılabilir Sözleşme veya kat karşılığı sözleşmeleri yapmak suretiyle inşaat taahhüt işleri yapabilir.Satın aldığı arsa ve araziler üzerine mesken ve iş yeri inşaatı yapabilir.Satın almak veya inşa etmek suretiyle sahip olduğu mesken ve iş yerlerini satabilir veya kiraya verebilir.Şirketin kendisi de her türlü inşaat yapmak üzere ihaleler açabilir.Her türlü inşaat malzemeleri ve yapı kimyasallarının alım ve satımı ile ithalat ve ihracatını yapabilir. 2-METAL İŞLERİ Her türlü metal ve metalden mamul malların alım ve satımını, ithal ve ihracatını yapabilir.Demir ve çelikten yapılan yarı mamul ve mamul malların alım ve satımını yapabilir.Her türlü metalürji tasarım ve üretim işleri yapabilir. 3-HAYVAN ÜRÜNLERİ TİCARETİ Küçük ve büyükbaş hayvanlardan elde edilen ürünlerin alım ve satımı ile ithalat ve ihracatını yapabilir. Şirket belirtilen amaçları gerçekleştirmek üzere her türlü araç ve makine satın alabilir ve işletebilir.İşçi çalıştırabilir.Yapacağı işlerin bir bölümünü veya tamamını alt yüklenicilere veya taşeronlara devredebilir. 4-İŞ GÜVENLİĞİ DANIŞMANLIĞI İş güvenliği danışmanlığı yapmak üzere gerekli organizasyonları gerçekleştirebilir. Sosyal Güvenlik Kurumundan gerekli izinleri almak suretiyle sosyal güvenlik kurumu mevzuatı çerçevesinde danışmanlık ve denetim faaliyetlerinde bulunabilir.Bu amacı gerçekleştirmek üzere mevzuatın gerektirdiği nitelikte eleman çalıştırabilir. 5-MAKİNE TİCARETİ Her türlü iş makinelerinin alım ve satımı ile ithalat ve ihracatını yapabilir.Kiralama ve kiraya verme işlerini yapabilir.Makinelerin tamir ve bakımı için servis istasyonları açabilir.Değişik firmaların bayiliklerini veya acenteliklerini alabilir.Her türlü araç ve makine parçalarının alım ve satımı ile ithalat ve ihracatını yapabilir. Şirket yukarıda belirtilen amaçları gerçekleştirmek üzere her türlü araç,makine menkul ve gayrimenkul satın almak veya kiralamak suretiyle edinebilir.İşçi çalıştırabilir.Yapmış olduğu işleri alt yüklenicilere veya taşeronlara devredebilir.Her türlü iletişim araçları edinebilir. Amaçlarının gerektirdiği ruhsat ve müsaadeleri alamk için girişimlerde bulunabilir veya mevcut bir ruhsatı veya ruhsatlı yerleri kiralayabilir.



Geri Dön