19 / 05 / 2024

Onur Metalurji Makine İnşaat Taahhüt ve İş Güvenliği Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Onur Metalurji Makine İnşaat Taahhüt ve İş Güvenliği Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Onur Metalurji Makine İnşaat Taahhüt ve İş Güvenliği Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suat Oral tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Mayıs'ta kuruldu.

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akgün tarafından kuruldu.

Fatih Dönmez: Bor işlemeye başlıyoruz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cuma günü Balıkesir Bandırma’da bor karbür tesisinin açılacağını duyurdu. Dönmez “Boru işlemeye başlıyoruz, bu madeni artık savunma, nükleer, metalurji, makine sanayilerinde kullanacağız” dedi.

Tuğra İş Güvenliği Hırdavat ve Makine Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra İş Güvenliği Hırdavat ve Makine Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Yılmaz, Necaattin Çınar tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu.

İlkağaç Mühendislik Yapı İnşaat Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkağaç Mühendislik Yapı İnşaat Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Duru Gün Özkan, İhsan Erkın Özkan tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Kasım'da kuruldu.

Uzman Makine Gözenekli Hafif Beton santrali kurdu!

Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Uzman Makine, önceki gün 3 yıllık bir çalışmanın ürünü olan Gözenekli Hafif Beton santralini tanıttı. Santral Türkiye'de bir ilk olma özelliğine sahip..

Tarabya Makine Mühendisleri Sitesi'ni Yorum İnşaat dönüştürüyor!

Sarıyer Tarabya'daki Makine Mühendisleri Sitesi'nin 2007'de başlayan dönüşüm serüvenine Yorum İnşaat noktayı koydu. Yorum İnşaat, Tarabya sırtında Boğaz manzaralı siteyi yıkmaya başladı... Yıkılan site, nasıl olacak? İşte ilk detaylar...

ZB İnşaat Çelik Konstrüksiyon Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZB İnşaat Çelik Konstrüksiyon Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zübeyir Boru tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi'nde kuruldu.

Onur Market, gayrimenkul sektörüne girdi!

Gıda perakendesinde Onur Marketler ile dikkat çeken Özen Grup, İnaş Yapı markasıyla gayrimenkul sektörüne girdi. Venera Çorlu ile adım attığı gayrimenkul sektöründe, İstanbul'da da yeni yaşam alanlarına imza atmayı hedefliyor.

Nezih Onur: Trabzon için Arap turizmi kaçınılmaz fırsat!

Kruvaziyer turizmi ile ilgili açıklama yapan TÜSİAD Başkanı Nezih Onur; Trabzon'un gelişmesinde turizm sektöründeki beklentimiz ilk sıralarda yer almaktadır. Arap Turizminin şehrimiz için kaçırılmaz bir fırsat olduğunu defalarca seslendirdik, dedi.

Onur Air Avrupa Birliği ülkelerine uçak bakım hizmeti verebilecek!

Onur Air Avrupa Birliği ülkelerine uçak bakım hizmeti verebilecek. Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA), Türk sivil havacılığının en köklü şirketlerinden olan Onur Air’e Part-145 sertifikası verdi.

İmaş Makine yeni fabrikasının temelini attı!

56 bin metrekare alan üzerinde; 20 milyon TL yatırım ile yeni fabrikasını devreye alacak olan İmaş Makine, cirosunu da orta vadede 3 kat artırmayı hedefliyor.

Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği atölye inşaat işi 15 Ekim'de ihalede!

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüste Makine Mühendisliği Bölümüne Buhat Atölyesi Yapılması İşi 15 Ekim 2014 tarihinde saat 10.30 'da ihaleye çıkıyor. İş 60 günde tamamlanacak.

TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliği değişikliği!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Metalurji Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinin adı “Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliği” olarak değiştirildi...

Onur Metalurji Makine İnşaat Taahhüt ve İş Güvenliği Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Onur Metalurji Makine İnşaat Taahhüt ve İş Güvenliği Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Onur Metalurji Makine İnşaat Taahhüt ve İş Güvenliği Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suat Oral tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu.


Onur Metalurji Makine İnşaat Taahhüt ve İş Güvenliği Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT İŞLERİ Şirket her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapabilir.Şirket gayrimenkul alım satımı yapabilir.Özel ve resmi kurumların açacağı inşaat taahhüt ihalelerine katılabilir Sözleşme veya kat karşılığı sözleşmeleri yapmak suretiyle inşaat taahhüt işleri yapabilir.Satın aldığı arsa ve araziler üzerine mesken ve iş yeri inşaatı yapabilir.Satın almak veya inşa etmek suretiyle sahip olduğu mesken ve iş yerlerini satabilir veya kiraya verebilir.Şirketin kendisi de her türlü inşaat yapmak üzere ihaleler açabilir.Her türlü inşaat malzemeleri ve yapı kimyasallarının alım ve satımı ile ithalat ve ihracatını...