10 / 05 / 2024

Onvo 55 inç televizyon fiyatı ne kadar oldu? İşte 21 Temmuz güncel fiyatı...

Onvo 55 inç televizyon fiyatı ne kadar oldu? İşte 21 Temmuz güncel fiyatı...

Son dönemde peş peşe gelen zamlar fiyatları oldukça yükseltse de Onvo piyasaya nazaran daha uygun fiyatlı televizyon modelleriyle dikkat çekiyor. Peki Onvo 55 inç televizyon fiyatı ne kadar oldu? İşte 21 Temmuz güncel fiyatı...



Onvo, OV55500 modeli ile televizyon deneyimini farklı bir boyuta taşıyor. OV55500, 55 inç (140 cm) 140 ekranı, Uydu Alıcılı özelliği ve 4K Ultra HD çözünürlüğüyle dikkat çeken bir Smart LED TV olarak karşımıza çıkıyor.

Mükemmel Görüntü Kalitesi:

Onvo OV55500, 4K Ultra HD çözünürlüğü sayesinde inanılmaz bir görüntü kalitesi sunuyor. Zengin renk tonları, yüksek kontrast oranı ve keskin detaylarla dolu bir görüntü deneyimi yaşatıyor. Her sahneyi gerçekçi ve canlı bir şekilde sunan bu televizyon, izleyicilere sinema kalitesinde bir seyir keyfi yaşatıyor.

Akıllı İşletim Sistemi webOS:

Onvo OV55500, akıllı işletim sistemi webOS ile donatılmıştır. webOS, kullanıcı dostu arayüzü ve hızlı tepki veren yapısıyla Smart TV kullanımını kolaylaştırıyor. Kullanıcılar, popüler uygulamalara ve dijital içerik platformlarına kolayca erişebilir ve istedikleri içeriği anında izleyebilirler. Dahili Wi-Fi desteği sayesinde internete kolaylıkla bağlanabilir ve çevrimiçi dünyanın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Onvo 55 inç televizyon fiyatı ne kadar oldu? İşte 21 Temmuz güncel fiyatı...

Uydu Alıcılı Özellik:

Onvo OV55500, uydu alıcılı özelliği ile geliyor. Bu sayede, ekstra bir uydu alıcısı almanıza gerek kalmadan doğrudan uydu yayınlarına erişim sağlayabilirsiniz. Televizyonunuzda yer alan uydu alıcısı ile favori kanallarınızı rahatlıkla izleyebilir ve televizyon keyfinizi artırabilirsiniz.

Geniş Bağlantı Seçenekleri:

Onvo OV55500, çeşitli bağlantı seçenekleri sunarak kullanıcıların cihazlarını televizyona kolayca bağlamasına imkan tanır. HDMI, USB, AV girişleri ve daha fazlası ile Blu-ray oynatıcılar, oyun konsolları, ses sistemleri ve diğer cihazları televizyonunuza bağlayabilirsiniz. Ayrıca, televizyonunuzun dijital içeriklerinizi kolayca oynatmasına olanak sağlayan özellikli USB girişi sayesinde medya dosyalarınızı büyük ekranda izleyebilirsiniz.

Sade ve Şık Tasarım:

Onvo OV55500, şık ve zarif tasarımıyla modern bir görünüm sunar. İnce çerçevesi ve şık ayaklarıyla her türlü iç mekana uyum sağlar. Duvara monte edilebilme özelliği sayesinde de yaşam alanlarınıza yerleştirme esnekliği sunar.

Peki Onvo 55 inç televizyon fiyatı ne kadar oldu? İşte 21 Temmuz güncel fiyatı...

* Onvo OV55500 55 inç 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart LED TV - 10.199,38 TL

Ayrıntılı bilgi için: http://www.hepsiburada.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 21 Temmuz 2023 tarihinde saat 23.55'ce yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 26 lira 93 kuruş, euro 29 lira 98 kuruş, altının gramı ise bin 699 lira 57 kuruş değerindedir. 

Sinbo 4,5 litre airfryer; Bu fiyata bir daha alamazsınız! Hemen bakın...

Beko Tezgah Altı Bulaşık Makinesi'nde 3 bin TL indirim

Şok markete uygun fiyatlı beyaz eşya geliyor: Buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi alacaklar hemen baksın!

 


Geri Dön