29 / 04 / 2024

Ordu Büyükşehir Şubat Ayı 2. Birleşimini gerçekleştirdi!

Ordu Büyükşehir Şubat Ayı 2. Birleşimini gerçekleştirdi!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, 2016 Yılı Şubat Ayı Olağan Toplantısı 2. birleşimini gerçekleştirdi, toplantıda, ihtisas komisyonundan gelen raporlar ile dairelerden gelen teklifler görüşüldü.




Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, 2016 Yılı Şubat Ayı Olağan Toplantısı 2. birleşimini gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ihtisas komisyonundan gelen raporlar ile dairelerden gelen teklifler görüşüldü. 

 

29 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda yapılan ve 29 gündem maddesinin görüşüldüğü 2. birleşim toplantısında İmar ve Bayındırlık Komisyonu’ndan gelen raporlar ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ve Zabıta Dairesi Başkanlığının teklifleri görüşülerek karara bağlandı.

 

ŞEHİT POLİS YALÇIN YAMANER BULVARI

 

Mecliste yapılan görüşmelerde 15 Ocak 2016 günü Siirt kent merkezinde şehit düşen Ordulu Özel Harekat Polisi Yalçın Yamaner’in isminin anılması ve yaşatılması amacıyla Altınordu ilçesine bağlı Karşıyaka ve Karapınar Mahalleri’nde yer alan Karşıyaka Bulvarı’nın adının “Şehit Yalçın Yamaner Bulvarı” olarak değiştirilmesine oy birliğiyle karar verildi.

 

GAGA GÖLÜ VE ÇEVRESİ İÇİN KAMU YARARI KARARI ALINDI

 

İlimizin Fatsa ilçesi Gaga Gölü ve çevresindeki 28,2 ha’lık alanla ilgili Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünce kamu yararına karar alınabilmesi için gerekli görülen pafta, ada, parsel ve alan büyüklüğünün belirtildiği meclis kararının alınması talebine ilişkin yapılan oylama, oy çokluğu ile kabul edildi.

 

Toplantı sonunda Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2016 Yılı Mart Ayı Olağan Toplantısı’nın 14 Mart 2016 Pazartesi günü saat 14:00’te yapılması kararlaştırıldı.




Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön