29 / 04 / 2024

Ordu Civil Irmağı 2. Etap'ta çalışmalar ne durumda?

Ordu Civil Irmağı 2. Etap'ta çalışmalar ne durumda?

Kentin en önemli rekreasyon alanlarından biri olan Civil Irmağı’nın çehresini modern bir görünüme kavuşturmak için Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanan Civil Irmağı İkinci Etap Çevre Düzenleme Projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.




Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinden geçen Civil Irmağı çevresinde başlatılan İkinci Etap Düzenleme Projesi'nde çalışmalar devam ediyor.

 

ORDU YENİ BİR YAŞAM ALANINA KAVUŞUYOR

 

Çevre düzenleme çalışmaları hakkında bilgi veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’yu herkesin yaşamak veya görmek isteyeceği butik bir büyükşehir yapmak için çalıştıklarını, bu kapsamda başlattıkları Civil Irmağı İkinci Etap Çevre Düzenleme Projesi'nde devam eden çalışmalarını en kısa zamanda bitirerek Ordu’ya yeni bir yaşam alanı kazandıracaklarını söyledi.

 

Altınordu ilçesinin en önemli rekreasyon alanlarından biri olan Civil Irmağı’nın çehresi, Büyükşehir Belediyesinin başlattığı proje ile farklı bir görünüme kavuşurken yapılan çalışmalar vatandaşların da takdirini topluyor. Çalışmaları değerlendiren vatandaşlar, “Fiziki şartları nedeniyle daha önce çok fazla rağbet görmeyen ırmak boyunca devam eden çalışmalardan çok memnunuz. Daha şimdiden çok güzel görüntüler ortaya çıkmaya başladı. Projenin bir an önce tamamlanmasını bekliyoruz. Çalışmalar tamamlandığında ailecek gezip dolaşabileceğimiz, dinlenebileceğimiz, eğlenebileceğimiz çok önemli bir alana kavuşacağız” dediler.

 

PROJE BEDELİ: 1 MİLYON 620 BİN TL

 

Proje bedeli 1 milyon 620 bin lira olan Civil Irmağı İkinci Etap Çevre Düzenleme Projesi kapsamında; 1.5 km’lik yürüyüş parkuru, 10.000 m²lik park alanı, çocuk oyun alanı, fitness alanı, 10 bin m²lik pazar yeri alanı, seyir terasları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile yeşil alanlar yer alıyor.



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön