03 / 05 / 2024

Ordu Ulubey'e 30 milyon liralık yatırım!

Ordu Ulubey'e 30 milyon liralık yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediye başkanı Enver Yılmaz Ulubey’de ki iftar programı öncesinde yaptığı konuşmada; “Büyükşehir öncesinde Ulubey ilçesi 800 bin lira kaynak alırken, bugün bu rakam Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 30 milyon liraya ulaşmıştır” dedi.




İftar etkinliklerine Ulubey programı ile devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, binlerce kişiyi yine aynı sofrada buluşturdu. Başkan Enver Yılmaz Ulubey’de ki iftar programı öncesinde yaptığı konuşmada; “Büyükşehir öncesinde Ulubey ilçesi 800 bin lira kaynak alırken, bugün bu rakam Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 30 milyon liraya ulaşmıştır” dedi. 

 

41 MAHALLENİN ÜÇTE BİRİ GEZİLDİ… 

 

Binlerce vatandaşın katıldığı iftar programının konukları arasında AK Parti Ordu Milletvekili Av. Oktay Çanak’ta yer aldı. Hacıvat-Karagöz, Mehter Takımının da gösterileriyle yer aldığı program da Başkan Enver Yılmaz çalışmalar hakkında davetlilere bilgiler verdi. İftar öncesinde Ulubey’in 41 Mahallesinden üçte birini ziyaret ettiklerini söyleyen Başkan Yılmaz; “Bugün iftar öncesinde Ulubey ilçemizin 41 mahallesinden yaklaşık üçte birini ziyaret etme imkanı yakaladık. Yapacağımız yolları Belediye Başkanımızla birlikte ve ekibimizle birlikte ziyaret ettik. Yürüttüğümüz su çalışmalarını yerinde inceledik. Özellikle vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken, hava koşullarına göre ne kadar çalışma yaptığımızı da görmüş olduk. Güzelyurt Mahallesinden başlayarak sırasıyla; Kıranyağmur, Durak, Koşaca’ya, Görenköy’e, Belenyurt’a, Güvenyurt’a, Hocaoğlu’na, Uzunmahmut’a, Oyumgürgen’e, Kardeşler’e, Yolbaşı, Karakoca derken Ulubey’in merkezindeki bu güzel alana geldik” şeklinde konuştu. 

 

ULUBEYİN BÜTÇESİ 800 BİN LİRADAN 30 MİLYON LİRAYA ÇIKTI… 

 

İftar programının gerçekleştiği Ulubey Kent Meydanı ve Ulubey ilçesine Büyükşehir Belediyesince ayrılan bütçe hakkında bilgi veren Başkan Enver Yılmaz; “Bu meydan Büyükşehir Belediyemizin ilçeler içerisinde hayata geçirdiği ilk kent meydan projelerinden birisi. Burası yaklaşık 1 milyon liraya mal olmuştu. Çok fonksiyonlu olması ile birlikte Ulubey ilçemize yakışan bir alan oluşturduk. Gezdiğimiz güzergahlarda da vermiş olduğumuz sözlerin, özellikle ulaşım konusunda yaklaşık 2.5 ay süren yağmurla birlikte rötarlı işlediğini gördük. Çünkü bu yıl aşırı bir yağmur yağdı. Her ne kadar rötar yapmış olsakta çalışmalarımızı devam ettirip verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Büyükşehir öncesinde Ulubey ilçesi 800 bin lira kaynak alırken, bugün bu rakam Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 30 milyon liraya ulaşmıştır” ifadelerini kullandı. 

 

MİLLETVEKİLİ ÇANAK; “BAŞKAN YILMAZ ORDULULAR İÇİN BİR ŞANS” 

 

Başkan Enver Yılmaz’ın ardından iftar programında yer alan Milletvekili Av. Oktay Çanak’ ta bir konuşma yaptı. Milletvekili Çanak konuşmasında Başkan Enver Yılmaz’ın Ordu için bir şans olduğunun altını çizerken bunu Ankara’da yaşadığı bir anekdotla anlattı. Milletvekili Av. Oktay Çanak, mecliste çalışmalara başladıkları gün bir milletvekilinin yanına gelerek; “Siz Ordulular çok şanslısınız. Çünkü Enver Yılmaz gibi bir isim sizin Büyükşehir Belediye Başkanınız. Enver bey Ankara’da çok güçlü bir isim. Hangi bakanlığın kapısını çalsa istediği projeyi yada yatırımı alır. Sayın Cumhurbaşkanımızla rahatlıkla görüşebiliyor. İlişkileri çok kuvvetli” dedi. Bundan da anlaşılıyor ki Başkanımız Sayın Enver Yılmaz gerçekten Ordu için bir şans. Çalışmalarında sizlerin de desteği ile çok başarılı” diye konuştu. İftar programı oruçların açılmasının ardından çocuklara kitap ve TEOG sınavlarında Ulubey ilçesinde dereceye giren ilk üç öğrenciye bisiklet hediye edilmesi ile sona erdi.


Ordu Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön