05 / 05 / 2024

Ordu'da 2017 yatırım yılı olacak!

Ordu'da 2017 yatırım yılı olacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, 2017 yılı için planlanan çalışma prensiplerini içeren bir toplantı düzenledi.




Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, Büyükşehirin geride bıraktığı süreci değerlendirmeye yönelik ve 2017 yılı için planlanan çalışma prensiplerini içeren bir toplantı düzenledi. Genel Sekreter Civelek, “2017 Ordu Büyükşehir Belediyesinin atılım yılı olacak” dedi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve tüm personel katıldı.

 

“HİZMETLERİMİZDE VATANDAŞIMIZIN MEMNUNİYETİ VAR”

 

Kısa bir süre önce, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevini yürütmeye başlayan Genel Sekreter Bülent Civelek, tüm personelin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Ordu Büyükşehir Belediyesinin kuruluşundan bugüne ve bugünden geleceğe taşınacak olan çalışma prensipleri hakkındaki görüş ve düşüncelerini çalışanlarla paylaştı. Özellikle 2017’nin Ordu ili açısından büyük yatırımların yılı olacağının altını çizen Genel Sekreter Civelek, “Hepimizin tek bir gayesi var; o da bu ilde yaşayan vatandaşlarımıza hizmetlerin en güzelini sunabilmek. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, hayata geçirdiğimiz yatırımların ve verdiğimiz hizmetlerin temelinde halkımızın memnuniyeti var. Hep birlikte bu memnuniyeti en üst seviyelere çıkarabilmek için çaba sarf edeceğiz. Geride bıraktığımız 3 yıllık zaman zarfındaki birlikteliğimiz, bundan sonra da hizmet seferberliği içerisinde devam edecek. Büyükşehir Belediyemiz, 2017 yılında da halkımıza hizmetin en kalitelisini vermeyi sürdürecek” diye konuştu.


Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön