01 / 05 / 2024

Ormanada'da metrekaresi 2 bin 800 dolara!

Ormanada'da metrekaresi 2 bin 800 dolara!

Konut ve villalardan oluşan Ormandada fiyatlar 500 bin dolardan başlıyor, 2 milyon 200 bin dolara kadar yükseliyor. Proje için belirlenen metrekare ortalama fiyatı ise 2 bin 800 dolar ile 4 bin 500 dolar arasında değişiyor



Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. tarafından Zekeriyaköy-Sarıyerde hayata geçirilen Ormanadanın yapımına 2010 yılının Aralık ayında başlandı.

2013 yılının Aralık ayında konut teslimlerinin gerçekleştirilmesi planlanan Ormandanın  alt yapı işleri Tekyol Plus ile üst yapı işleri ise Koray İnşaat tarafından yapılıyor.

220 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen Ormanadada 187 adet 5 farklı tip villa; 83 adet 6 farklı sıraev olmak üzere toplam 270 üniteden meydana geliyor. Projenin mimarı tasarımı dünya çapında deneyim sahibi Amerikalı Torti Gallas and Partners firmasıyla Kreatif Mimarlıkın ortak çalışması sonucu yapıldı. Peyzaj Projeleri Alman Rainer Schmidt firması tarafından tasarlandı.

103 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Ormanadada en küçük konutun alanı brüt 170 metrekare olmak üzere 2+1ler, brüt 290 metrekarelik L290 villa; en büyük tip villa ise brüt 700 metrekare.

Konut ve villalardan oluşan Ormandada fiyatlar 500 bin dolardan başlıyor, 2 milyon 200 bin dolara kadar yükseliyor. Proje için belirlenen metrekare ortalama fiyatı ise 2 bin 800 dolar ile 4 bin 500 dolar arasında değişiyor.

Ormanadadan konut sahibi olmak isteyen müşteriler yüzde 25 peşinat veriyor. Akbank, Garanti Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi, HSBC, Finansbank, DDF Mortgage, TEBden 120 aya kadar kredi kullanılarak ödeme yapılabiliyor.

300 milyon yatırım bedeli ile inşa edilen Ormanadada villalar iki katlı, sıraevler ise üç katlı olarak hayata geçiriliyor. Projenin ilk etabında satışa çıkan konutların yarısının satışı tamamlandı.

Ormandada hak sahiplerine sunulan hizmetler arasında market, restoran, kuru temizleme, kuaför, cafe, spor merkezi yer alıyor. Bunun yanı sıra çocukların güvenle oynayabileceği, parklar ve oyun alanları ile Adakoruda yürüyüş yapılabilecek parkurlar, Spor alanları, köpek gezdirme mekanları düşünüldü. Site sakinlerinin sosyalleşebileceği Adamekan  Ormanada bostanlarında yetişen doğal meyve ve sebzeleri, haftanın belirli günlerinde Adabostanda kurulacak pazardan taze taze seçip alma ayrıcalığı ile doğal ve lezzetli olanı tüketme imkanı olacak

Ormanada Birlikte Yaşam Konseptiçerçevesinde, huzur, konfor, komşuluk, güven, sürdürülebilirlik ve doğa temalarının harmanlanmasıyla oluşan bir yaşam projesidir. Ormanada, şehrin nefes aldığı ormanın tam ortasında, dört bir yanı yemyeşil ağaçlarla kaplı, doğanın içinde bir hayat sunmasının yanı sıra önde gelen eğitim ve sağlık kurumları ile alışveriş merkezlerine yakınlığı, şehir merkezine hızlı ve rahat ulaşım olanaklarıyla öne çıkmakta..

www.ormanada.com

212 201 59 30


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön