30 / 04 / 2024

Oryapark'ta Kasım ayı kampanyası!

Oryapark'ta Kasım ayı kampanyası!

Firma: Oryataş İnşaat

Proje: Oryapark İstanbul

Toplam 526 adet konuttan meydana gelen Oryapark'ta Kasım ayı kampanyası düzenlendi. İştei Oryapark kampanya detayları...



Oryataş İnşaat'ın İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirdiği Oryapark projesinde toplam 526 adet daire yer alıyor. 


Oryapark Ümraniye projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Teslimlerinin 2016 Aralık'ta yapılması planlanan 

Oryapark'ta Kasım ayı kampanyası düzenlendi. 


Projede; açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, kids club, club lounge, home theatre, özel yemek odaları, parti odaları, çok amaçlı spor sahası, yürüyüş parkurları otoparklar gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


Oryapark'ta Kasım ayı kampanyası!

Oryapark'ta Kasım ayına özel sadece yüzde 10 peşinat ve 60 aya varan sıfır faiz imkanları ile daire sahibi olmak mümkün. 


Oryapark İstanbul  iletişim

Telefon: 0216 632 88 38

Web: www.oryapark.com

Öznur YASLI/Emlakkulisi.com


Haber Milliyet gazetesinde şöyle yer aldı:


Oryapark Kasım’ı kampanyaya ayırdı!


Oryataş İnşaat’ın Ümraniye Küçüksu caddesi üzerinde yer alan ve kendi arazisinde hayata geçirdiği  Oryapark İstanbul  projesinde Kasım ayına özel kampanyası sürüyor.

Proje, 526 dairelik, 36 katlı iki rezidans kulesi, ofisler, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı Crown Plaza Otel’den oluşuyor. Teslim tarihi Aralık  2016 olarak planlanan ve  Örnek daireleri ile görücüye çıkan Oryapark Rezidans’ta, kasım ayına özel yüzde 10 peşinat veya 60 aya varan sıfır faiz imkanları ile daire sahibi olmak mümkün. Kent ormanı yanındaki projede 1+1’de 4+1’e kadar çeşitli daire seçenekleri yer alıyor. 



projeye sor



Geri Dön