02 / 05 / 2024

Osman Zolan Denizli için 222 projesini tanıttı!

Osman Zolan Denizli için 222 projesini tanıttı!

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yeniden seçilmeleri durumunda hayata geçirecekleri 222 projeyi tanıttı. Zolan, "Denizli Hazır Hedef 20’de 20" parolasıyla yola çıktıklarını, yapacakları hizmetlerin heyecanı içerisinde olduklarını söyledi...




Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yeniden seçilmeleri durumunda hayata geçirecekleri 222 projeyi tanıttı.


Dedeman Park Otel'de düzenlenen toplantıda, Denizli'de yapılan hizmetler sinevizyon eşliğinde gösterilmesinin ardından konuşma yapan Zolan, "Denizli Hazır Hedef 20’de 20" parolasıyla yola çıktıklarını, 5 yıl boyunca yapacakları hizmetlerin heyecanı içerisinde olduklarını söyledi.


Denizli'de 10 yılda önemli yatırımları gerçekleştirdiklerini, nefes alacak temiz havası, gezilebilecek parkı olmayan büyük bir köy havasındaki kenti Türkiye'de örnek alınan bir şehir haline getirdiklerini söyleyen Zolan, ilde yapılacak daha çok işin olduğunu söyledi.


Denizli'nin önümüzdeki dönem hak ettiği büyükşehir belediyeciliğiyle tanışacağını bildiren Zolan, "Artık Denizli'de tüm imkanlar ve güzellikler hizmetler katlanacak. Hizmetle tanışmamış yerler büyükşehirle birlikte hizmetle tanışacak. İl genelinin tamamına Denizli'nin merkezindeki standartlarda hizmet ulaştırılacak" dedi.


Halka hizmetin bir sevda işi olduğunu vurgulayan Zolan, şöyle devam etti:


"Eğer bu işi sevmiyorsanız, bu milleti sevmiyorsanız, bu şehre sevdalı değilseniz, mesainizi tamamlar gidersiniz. Ama biz öyle yapmadık. Yorgun da hasta da olsak milletimize hizmet yolunda gecemizi gündüzümüzü verdik. Hizmet bizim işimiz. Belediyecilik bizim işimiz. Artık bizlerle belediye hizmetleri üst üste gelmiştir. Belediyecilik, hizmet denildiği zaman ilk akla gelen parti AK Parti'dir. Biz nutuklarla değil, icraatlarımızla hizmetlerimizi artırarak millete derman olarak yola devam edeceğiz. Hizmetlerimizi güler yüzle taçlandıracağız. Katılımcı, sosyal belediyecilik, kültürel ve çevre dostu ve hizmet belediyeciliğini tümünü kapsayan bu ana ilkelerde milletin daha rahat yaşaması için, mutlu olması için yeni dönemde, büyükşehrin ilk döneminde yeni vizyon projelerimizle halkımızı buluşturacağız." 


Zolan, 2009'daki yerel seçim öncesi 77 dev proje açıkladıklarını ve bunların çok fazlasını hayata geçirdiklerini, bugün açıklayacakları 222 projenin de sayı olarak bir altı sınır olduğunu, kat kat fazlasının hayata geçirileceğini kaydetti.


Zolan, seçilmesi halinde hayata geçirecekleri bazı projeleri şöyle sıraladı:


"Binlerce canlı türünün bulunacağı Şehir Akvaryumu, şehrin tarihi kültürel ve doğal zenginliklerini maketlerle anlatılacak olan Minia Denizli Projesi, Ege'nin en büyük eğlence parkı ve yarış pistlerinin olacağı Eğlence Dünyası, Bozdağ Kayak Merkezi, 40 bin kişilik şehir stadyumu, Semt Hastanesi, Yerel Ürünler Satış Merkezi, Bilim Merkezi, Türkiye'nin en büyük Arkeoloji Müzesi, araba yarışı ve motokros pisti, Gençlik Merkezi, Amatör Sporlar Kompleksi, Türkiye'nin ilk sivil toplum merkezi, Planeteryum, İlbade Mezarlığı'na Türkiye'nin en büyük açık hava Türk Tarihi Müzesi, Elektronik Kent Kütüphanesi, Canlı Ağaç Müzesi, Kaleiçi Çarşısı'nın tarihi dokusunun canlandırılması, Gökpınar Barajı Çevre Düzenlemesi, Aktepe Sosyal Tesisleri, Sosyal Yaşam Merkezi, kent merkezi ve ilçelerimizde meydan düzenlemeleri, İlbade-Kumtepe Sosyal Tesisleri."


Toplantıya AK Parti İl Başkanı Avni Örki, belediye başkan adayları, meclis üyeleri, ilçe başkanları, parti yöneticileri ve partililer katıldı.



AA


Geri Dön