29 / 04 / 2024

Otobüs bileti fiyatları rekor tazeledi! Metro, Pamukkale, Kamil koç... 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatları rekor tazeledi! Metro, Pamukkale, Kamil koç... 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatları rekor kırarken son dakika koltuklarına indirim gelecek mi? Yoksa yeni zamlar kapıda mı? Bayram için son biletler satılıyor! Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç, Ulusoy, Nilüfer... İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...



Otobüs bileti fiyatları Ramazan ayı boyunca en çok araştırılan konulardan biri oldu! Ramazan ayının gelmesi ile otobüs bileti fiyatlarına gelen zamlar bir türlü bitmek bilmedi. Her geçen gün başka bir zam gelen şehirler arası otobüs bileti fiyatları bayram ziyaretine gidecek vatandaşları korkutmaya devam ediyor! 

Otobüs bileti fiyatları her geçen gün hızla artarken de pek çok kişi son dakika koltukları için indirim kovalarken otobüs biletler tükenmek üzere! Son zamların ardından biletler hızla tükendi! Otobüs bileti fiyatlarına sadece son 2 hafta içinde yüzde 40'ın üzerinde zam uygulandı! Bu yüzden herkes hızla otobüs bileti almaya başladı!

Otobüs bileti fiyatları rekor tazeledi! Metro, Pamukkale, Kamil koç... 28 Nisan 2022 fiyat listesi...Otobüs bileti fiyatlarına her geçen gün yeni bir zaman gelirken bazı vatandaşlar Ramazan Bayramı'nda şehir dışına çıkmama kararı aldı! Otobüs bileti fiyatları uçak biletlerini solladı! 4 kişilik bir çekirdek bir ailenin Ramazan Bayramı'da şehir dışına çıkmak için sadece ulaşım için neredeyse 6 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Otobüs bileti fiyatlarına yeni bir zam gelecek mi? Yoksa son dakika koltuklarına indirim yapılacak mı? Çoğu kişi indirim beklerken biletler hızla tükeniyor! 

Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro,  Pamukkale, Kamilkoç, Ulusoy, Nilüfer... İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...


Geri Dön