28 / 04 / 2024

Otobüs bileti fiyatları yüzde 189 zamlandı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatları yüzde 189 zamlandı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

Tatil döneminin yaklaşması ve akaryakıtta son bulmayan zamlar otobüs bileti fiyatlarında sebebiyet verdi! Yüksek Hızlı Tren'e gelen zam şokunun peşinden pek çok kişi otobüs bileti fiyatlarını araştırmaya başladı! Otobüs bileti fiyatları uçtu! Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale,



Tatil döneminin yaklaşması ve akaryakıtta son bulmayan zamlar otobüs bileti fiyatlarında sebebiyet verdi! Yüksek Hızlı Tren'e gelen zam şokunun peşinden pek çok kişi otobüs bileti fiyatlarını araştırmaya başladı! 

Akarkayıta her gün gelen yeni zam ve Kurban Bayramı'nın yaklaşması otobüs bileti fiyatları geçtiğimiz hafta yüzde 23 zamlandı! Zamların ardından otobüs bileti fiyatları aldı başını gitti! Otobüs bileti fiyatları vatandaşlara pes dedirtti.Tatile gidecek vatandaşlar yeni fiyatları görünce isyan etti!

Yüzde 23 zamlı bilet fiyatlarını görenler  gözlerine inanamadı! Daha 6 gün öncesinde zamsız bilet alan vatandaşlar ise gözlerine inamadı! Sürekli yeni bir zam haberi gelen ulaşımda pek çok kişi, yeni zamlardan şehirler arası biletlerini almaya çalışıyor.

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...Mazota peş peşe gelen zamlar şehirler arası taşımacılık yapan otobüs firmalarının fiyatlarını yükseltmesine sebebiyet veriyor. Her yeni akaryakıt zammı ile vatandaşlar otobüs biletleti fiyatlarına yeni bir zam gelecek korkusu yaşıyor. 

Şehirlerarası otobüs bileti fiyatları, geçtiğimiz yıldan bu yana yüzde toplamda yüzde 189 zamlandı! Geçen sene Antalya'ya gitmek isteyen 4 kişilik bir ailenin gidiş dönüş biletlerine ortalama olarak 960 liralık bir bütçe ayırması yeterli olabilirken bu sene bu ücret 2 bin 880 liraya kadar dayandı. 

Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç... 13 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön