27 / 04 / 2024

Otobüs bileti fiyatlarına 6 günde yüzde 23 zam! 100 TL birden arttı! Metro, Kamil Koç... 9 Haziran 2022 fiyat listesi!

Otobüs bileti fiyatlarına 6 günde yüzde 23 zam! 100 TL birden arttı! Metro, Kamil Koç... 9 Haziran 2022 fiyat listesi!

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları bir sene içinde yüzde 189 zamlandı! Akaryakıtta bitmek bilmeyen yapılan zamlar, en çok otobüs bileti fiyatlarını etkiledi. Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç... 9 Haziran 2022 fiyat listesi...



Tatil döneminin yaklaşması ve akaryakıtta zamların bir türlü bitmek bilmemesi otobüs bileti fiyatlarında artışa neden oldu! Geçtiğimiz aylarda, özellikle Ramazan ayında her gün yeni zam gelen otobüs bileti fiyatlarına Haziran ayında yüzde 23'lük bir zam daha geldi!

Akarkayıta gelen yeni zam ve Kurban Bayramı'nın yaklaşması otobüs bileti fiyatlarını daha da arttıracak gibi gözüküyor. 

Otobüs bileti fiyatları vatandaşlara pes dedirtti. Tatile gidecek vatandaşlar yeni fiyatları görünce isyan etti! 6 Günde gelen yüzde 23 zam biletini erkenden alan vatandaşlara oh çektiririken henüz bilet almamış olan kişileri büyük bir şoka uğrattı!

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...Öyle ki geçtiğimiz aylarda uçak bileti otobüs biletlerinin yanında karlı kalmaya başlamıştı. Şehirlerarası otobüs bileti fiyatları, geçtiğimiz yıldan bu yana yüzde 189 zamlandı! 

Geçen sene Antalya'ya gitmek isteyen 4 kişilik bir ailenin gidiş dönüş biletlerine ortalama olarak 960 liralık bir bütçe ayırması yeterli olurken bu sene mu ücret 2 bin 880 liraya kadar dayandı. 

Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç... 9 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön