16 / 05 / 2024

Otobüs biletlerine yeni dönem! Otobüs biletleri ne kadar oldu?

Otobüs biletlerine yeni dönem! Otobüs biletleri ne kadar oldu?

Otobüs biletleri vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Yaz tatilinin gelmesiyle otobüs biletlerine rağbet arttı. Durum böyle olunca otobüs biletlerinde bazı değişikliklerde peş peşe geldi. İşte detaylar!



OTOBÜS BİLETLERİ KAÇ TL?

 

Motorin fiyatlarındaki artış, otobüs biletlerini de vurdu. Otobüs biletleri bayram öncesinden artmaya başladı. Bazı otobüs firmaları taksit dönemine geçtiklerini duyurdu. Diğer otobüs firmaları da bu sisteme geçmek için hazırlanıyor. Şimdilik otobüs biletleri fiyatları saatlere göre belirleniyor.  Örneğin, Otobüs biletlerinde 1.5 ile 2 saat arasındaki mesafe fiyatları 120 TL'den başlıyor. Ancak 20 saatin üzerindeki yolculuklarının bilet fiyatları ise 650 ila 750 TL arasında değişiklik göstermektedir.  

Emekli maaşları bayramdan önce yatırılacak mı? Memur maaşları ne zaman yatacak?

Bankalar promosyonlarını duyurdu! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

Rapor parası nasıl alınır? Rapor parası ne zaman yatar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön