28 / 04 / 2024

Otokent enerjisini güneşten alacak!

Otokent enerjisini güneşten alacak!

Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akın, enerji ihtiyacını guneşten sağlamak için çalışmalara başladıklarını belirterek, " 18 bin metrekarelik alanda her yere güneş panelleri kuracağız " dedi




Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akın, Otokent'in kendi enerjisini üreteceğini söyledi. Akın, "Otokent bütün elektriğini güneş enerjisinden alacak" dedi. Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akın, enerji ihtiyacını guneşten sağlamak için çalışmalara başladıklarını belirterek, "18 bin metrekarelik alanda her yere güneş panelleri kuracağız. Bununla ilgili bir Alman firmasıyla görüşmelerimiz devam ediyoruz. Ciddi bir yatırım olacak. Tahminen 2-3 yıl içerisinde proje tamamlanacak. Otokent artık elektriğini kendisi üretecek. Otokent enerjisini güneşten alacak" dedi. 


Müşteri memnuniyeti

Yılmaz Akın, Otokent'te en önde tuttukları prensibin müşteri memnuniyeti olduğunu dile getirerek, "6 yılda Otokent'te çok şey değiştirdik. Banka, vergi dairesi, trafik tescil şube müdürlüğü, servisler, ekspertizleri buraya kazandırarak sistemi entegre ettik. Gerek  İzmir  gerekse Ege Bölgesi, Otokent'e çok teveccüh gösterdi. Güvenli alışverişin tek merkezi Otokent. Biz göreve geldiğimizde denetimli disiplin kurulunu kurduk. Hiçbir zamana alıcı ile satıcı karşı karşıya gelmiyor. Burada herşey kurallara göre işler. Bizde önemli olan müşteri memnuniyeti" dedi. 


'Yetki belgesi verilmeli' 

Otokent'te ayda ortalama 3 bin aracın satıldığını sözlerine ekleyen Akın, otomobil bayilerinin artık ikinci el araç da satmaya başladığını söyleyerek bu durumun kendilerini olumsuz yönde etkilediğini ifade etti. Akın, "Yasada ciddi bir boşluk var. Bununla ilgili İTO ile de görüşmeler yapıyoruz. Sıfır araç satıcılarının yetki belgesi varsa ikinci el araç satanların da yetki belgesi olsun. Hata yapan firmanın yetki belgesi iptal edilsin" diye konuştu. 


İnternet sitelerine tepki

Üye oldukları bazı otomobil satış sitelerinin kendilerine yüzde 800'lere varan zamlar yaptığını dile getiren Yılmaz Akın, "Kimse kendisini vazgeçilmez, bizim de onlara ihtiyacımız varmış gibi görmesin. Biz bu sitelerden vazgeçmesini de biliriz. Bu yüzden kendi sitemiz olan www.otokent.com.tr adlı internet sitemizi daha da geliştireceğiz. Böylece insanlar alışverişi doğrudan bizden yapacak" dedi.



Yeni Asır




Geri Dön