18 / 05 / 2024

Otomobil devi Toyota yeni fiyatları açıkladı! 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Otomobil devi Toyota yeni fiyatları açıkladı! 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Otomobil piyasasındaki hareketlenmeye Toyota’da katıldı ve Corolla 2022 zamlandı! İşte son durum Özellikle Ülkemizde sıklıkla tercih edilen Toyota Corolla 2022 model yılı ne kadar zamlandı? Sizler için derledik...



Dünyada 1966’dan bu yana sürücülerin en yakın dostlarından biri haline gelen ve sektörde önemli işlere imza atan Toyota Corolla, günümüzde de aynı başarıyı sürdürmeye devam ediyor. Son zamanlarda Çip krizi ve döviz kuru gibi nedenlerden dolayı tavan yapan fiyatlara rağmen C segmentinde halen en iyi seçeneklerden biri olmaya devam eden Toyota Corolla 2022 model yılı Toyota Corolla özellikleri ve 2022 fiyat listesini sizler için derledik.

Günümüzde Toyota Corolla; ülkemizde benzinli ve hibrit olmak üzere iki motor seçeneği ile satışa sunulmakta . Bu doğrultuda 1.5 litre benzinli motorun 123 PS güç üretebildiğini ve 100 km’de 5.4 litre yakıt tüketimine sahip olduğunu belirtmeden geçmeyelim.


Toyota Hibrit olarak bizleri 1.8 litre hacimli 121 beygir güç üretebilen bir ünite karşımıza çıkıyor.Ayrıca Bu ünitede, benzinli ve elektrikli motor kombine bir şekilde çalışıyor ve elektrikli motor dışarıdan şarj edilmeden kendi kendine dolum sağlaması özellikler arasında. Bununla birlikte Elektrikli motorun 53 KW gücünde olduğunu ve 163 nm tork üretebildiğini atlamayalım. Bunun yanısıra zamanda 100 km’de 3.8 litrelik tüketimiyle sınıfının en başarılı yakıt tüketim değerlerinden birini sürücülerin yüzünü gülümsetiyor.


Geri Dön