Otomobil

Otomobil piyasasında balon patladı! Bayiler telefonlara sarıldı! İşte en ucuz otomobil markaları ve fiyatları

Otomobil fiyatlarındaki fahiş fiyatlar yerini indirimlere bırakmaya başladı. yıl sonunun yaklaşması ile birlikte otomobil markaları kampanyalara başladı. Peki en ucuz otomobil markası hangisi? En ucuz otomobil fiyatı ne kadar? 

Ticaret Bakanlığı'nın yaptırımları ve yeni düzenlemeler otomobil piyasasındaki balonu patlattı. Otomobil fiyatları gerilemeye başladı. Bakanlık tarafından yapılan düzenlemelerle aksesuar adı altında bayilerin fatura kesmeden el altından para alması, bayi çalışanlarının satış listesinde sıra önceliği tanımak için fazladan ücret talep etmesi, bir kişinin topladığı vekaletlerle 3’ten fazla araç satışının önüne geçilmesi, fahiş fiyat denetimleri, sıfırdan daha pahalıya satılan ikinci ele düşmüş araçların ilanlarına düzenleme gibi gelişmeler otomobil fiyatlarının normale dönmesini sağladı.

BAYİLER TELEFONLARA SARILDI!

Yapılan yaptırımlar sonrası bayiler ellerindeki otomobilleri satmak için telefonlara sarıldı. Aylar öncesinde ''stoklarda araba yok'' diyen bayiler müşterilere tek tek dönüş yaparak indirimli kampanyaları anlatarak otombilleri satmaya çalışıyor.

EN UCUZ OTOMOBİL HANGİSİ?

Otomobil markaları her ay güncel olarak fiyat listelerini açıklıyor. Buna göre en ucuz otomobil markası ve modeli Fiat Egea oldu. Egea’yı Kia Picanto, Citroen C3 ve Renault Taliant takip etti.

EN UCUZ OTOMOBİL MARKALARI VE FİYATLARI!

Hyundai'den ekim sürprizi! Hyundai i20'ye zam gelmedi! Araba almak isteyenlere müjde! Güncel Hyundai i20 fiyatları

Otomobil satışında yeni dönem! Taşıt kredisi krizini aşmak isteyen galericiler sonunda bunu da yaptı!