02 / 05 / 2024

Otomobilde yeni dönem! Herkes adım adım oraya kaymaya başladı

Otomobilde yeni dönem! Herkes adım adım oraya kaymaya başladı

Otomobilde elektrikli araçların sektördeki payı hızla artıyor. Avrupa Birliği'nde (AB), bu yılın ilk çeyreğinde elektrikli otomobillerin toplam pazardaki payı yüzde 10'a ulaştı.



Benzin ve mazot fiyatlarındaki yükseliş başta olmak üzere hem çevre kirliliği hem de kullanış rahatlığı açısından elektrikli otomobillere olan talep her geçen gün daha da artıyor.

Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA), AB ülkelerinde 2022 yılının ilk çeyreğinde yakıt türlerine göre yeni otomobil satış verilerini yayımladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön