17 / 05 / 2024

Otomotiv sektörünü altüst eden kampanya! Hyundai göz dolduran modeline 250 bin TL fiyat koydu!

Otomotiv sektörünü altüst eden kampanya! Hyundai göz dolduran modeline 250 bin TL fiyat koydu!

Uygun fiyatlı ve performanslı araçlarıyla Türkiye’de çok sayıda kullanıcısı bulunan Hyundai, hafif ticari aracı 'Casper Van' için kampanya başlatıyor. Casper Van modeli kampanya kapsamında kısa süre için 250 bin TL’ye satılıyor.



PEKİ HYUNDAI CASPER VAN TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELER?

Otomotiv sektörünü altüst eden kampanya! Hyundai göz dolduran modeline 250 bin TL fiyat koyması dikkatleri üzerine çekti. Hyundai Casper Van, sadece uygun fiyatıyla değil aynı zamanda tasarımıyla da dikkat çeken bir otomobil olarak fark oluşturuyor. Mini şekliyle estetik açıdan oldukça beğenilen araç, ticari kitleye yönelik tasarımlarıyla da öne çıkan bir aç olarak beğeni topladı. Geniş bagaj hacmi sayesinde bagaj sorununu ortadan kaldıran araç bu yönüyle de beğeni alıyor.

BEĞENİ ALAN BİR ARAÇ OLDU

Hyundai Casper Van, sürüş keyfini artıran teknolojik özelliklerle de donatılan bir otomobil oldu. Hyundai Casper Van konforlu sürüş imkanı sunan bir araç. Aynı zamanda güvenliği de ön planda tutan araç güçlü motoru sayesinde yüksek performans sunuyor. Hyundai Casper Van, sürücü ve yolculara keyifli bir yolculuk imkanı sağlamanın da ötesine geçmeyi hedefliyor.

İşte Avrupa'da en çok satan 47 otomobil! Peugeot, Dacia, Volkswagen, Fiat, Toyota, Opel, Hyundai...

Hyundai'nin yeni makyajlı Elantra modeli ortaya çıktı! İşte ilk görüntüleri...

Hyundai H-100 standart kasalı klimalı dizel kamyonet fiyatı belli oldu! İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

 


Geri Dön