27 / 04 / 2024

ÖYK, Üsküdar'daki 3 imar planı değişikliğini onayladı!

ÖYK, Üsküdar'daki 3 imar planı değişikliğini onayladı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), özelleştirme kapsam ve programına alınan 3 parselin imar planı değişikliklerini onayladı. Değişkliğin onaylanması Resmi Gazete'de yayınlandı



Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), özelleştirme kapsam ve programına alınan 3 parselin imar planı değişikliklerini onayladı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığının Resmi Gazetede yer alan tebliğine göre, ÖYK, özelleştirme kapsam ve programında bulunan mülkiyeti Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Bulgurlu Mahallesindeki 2 parsel ile mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Bulgurlu Mahallesindeki 1 parsele yönelik, "Üniversite Alanı", "Ortaöğretim Tesis Alanı", "Kültürel Tesis Alanı", "Teknik Altyapı Alanı", "Park Alanı", "İstasyon Alanı" ve "Yol" serbest kullanım kararları getirilmesine ilişkin uygulama imar planı değişikliği ve nazım imar planı değişikliğine onay verdi.

Onaylanan imar planları, Resmi Gazetede yayımlanmasının ardından bilgi ve gereği için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Üsküdar Belediye Başkanlığına gönderilecek.

AA


Geri Dön