29 / 04 / 2024

Öz Ça Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Ça Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Ça Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Salih Özceylan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Güngören, Tozkoparan Mahallesi, Cevat Açıkalın Caddesi'nde kuruldu.



Öz Ça Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Salih Özceylan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta kuruldu. 


Öz Ça Yapı İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1.Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti 2. Tuğla, kiremit, briket, kaldırım taşı vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti 3. Taş, kum, çakıl, mıcır, kil, kaolin vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti 4. Hırdavat (nalburiye) malzemesi ve el aletleri toptan ticareti (çivi, raptiye, vida, adi metalden kilit, menteşe, bağlantı parçası, çekiç, testere, pense, tornavida, takım tezgahı uçları, çengel, halka, perçin, vb.) 5. Demir veya çelikten dikenli tel, bakır veya alüminyumdan örgülü tel, kablo, örme şerit ve benzerleri (elektrik yalıtımı olanlar hariç), demir, çelik veya bakır tellerden mensucat, ızgara, ağ, kafeslik ve çit toptan ticareti 6.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 7.Her türlü yapı  işleri yapmak,her türlü yapı malzemelerini  almak ,satmak,ithalat ve ihracatını yapmak 8.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 9.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. Şirket  amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir,satabilir,kiralar,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlühakları tesis edebilir,ipotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayri menkulleri üzerinde irtifak ,intifa,sükna ,gayrimenkul mükellefiyeti,kat irtifakı,kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayri menkullerle ilgiliolarak tapudaireleri nezrinde cins tashihi,ifraz.tevhid,taksim,parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Öz Ça Yapı İnşaat Anonim Şirketi adres: Güngören, Tozkoparan Mahallesi, Cevat Açıkalın Caddesi, 18/2. 


Geri Dön