29 / 04 / 2024

Özak GYO'dan 'sözleşme değişikliği' açıklaması!

Özak GYO'dan 'sözleşme değişikliği' açıklaması!

Özak GYO, Esas sözleşme değişikliği için SPK ve Bakanlık'tan gerekli izinler alındığını, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama ve paylaşılan ek belge şöyle:



Özak GYO, Esas sözleşme değişikliği için SPK ve Bakanlık'tan gerekli izinler alındığını, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.


Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:


"Şirket Esas Sözleşmesi'nin "Şirketin Merkez ve Şubeleri" başlıklı 3.maddesinin, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5.maddesinin, "Faaliyet Kapsamı, Faaliyet Yasakları, Yatırım Sınırlamaları" başlıklı 6.maddesinin, "Portföy Sınırlamaları ve Portföyün İdaresi" başlıklı 10.maddesinin, "Yönetim Kurulu Toplantıları" başlıklı 15.maddesinin, "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16.maddesinin, "Yöneticilere İlişkin Yasaklar" başlıklı 21.maddesinin, "İlanlar" başlıklı 30.maddesinin, "Ana Sözleşme Değişikliği" başlıklı 37.maddesinin ve "Kurumsal Yönetim İlkeleri" başlıklı 38.maddesinin tadiline Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan onay alınmış olup; esas sözleşme tadil tasarısı ve izin yazıları ekte yer almaktadır.

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız."


DOSYAYI GÖRMEK İÇİN tıklayın




Geri Dön