04 / 05 / 2024

Özdilek Center hizmete açıldı!

Özdilek Center hizmete açıldı!

AVM, otel ve plazadan oluşan ‘Özdilek Center’, hizmete girdi. İstanbul Levent’te, Kanyon ve Metrocity’nin tam ortasında hizmet veren proje, 140 mağazanın yer aldığı AVM ile 32 katlı otel ve 33 katlı bir plazadan oluşuyor...



İstanbul Levent’te, Kanyon ve Metrocity’nin tam ortasında kurulan, alışveriş merkezi, otel ve plazadan oluşan ‘Özdilek Center’ açıldı...



AVM, otel ve plazadan oluşan ‘Özdilek Center’, hizmete girdi. İstanbul Levent’te, Kanyon ve Metrocity’nin tam ortasında hizmet veren proje, 140 mağazanın yer aldığı AVM ile 32 katlı otel ve 33 katlı bir plazadan oluşuyor.


Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, “Toplam 700 milyon dolara hayata geçen projede, AVM, otel ve ofislerde çalışanlarla birlikte istihdam sayısı 6 bini bulacak. Amacımız en iyi hizmeti sunmak” dedi.


Halka arz planlarının da olduğunu belirten Özdilek, “Daha fazla alışveriş merkezi yatırımı yapmak istiyoruz. Yeni otul yatırımı da yapabiliriz. Bunun için Afyon’da uygun bir arsamız var. Termal otel yapabiliriz. Konuta da soğuk bakmıyoruz” diye konuştu.


389 odası var


Yeni projeyle birlikte yıl içinde 10 milyonun üzerinde ziyaretçiye ulaşmayı hedeflediklerini anlatan Özdilek, “Şehrin kalbinde konumlandırdığımız proje, İstanbul’daki ilk projemiz. Bu projeyi hayata geçirirken İstanbul’un kalabalıklığını ve karmaşasını göz önünde bulundurduk ve misafirlerimize her türlü hizmeti vermeyi amaçladık” dedi.


389 misafir odasıyla yerli-yabancı konuklarına hizmet verecek olan Wyndham Grand İstanbul Levent oteli, 1.200 kişiye kadar değişen kapasiteye sahip, 22 adet toplantı salonuna ait.


Helikopter pisti bulunan otelde Qualitas Spa&Wellness Center, açık ve kapalı havuz da var.

 


Ünlü İtalyan valiz markası Carpisa geldi


Toplam 40 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ÖzdilekPark AVM ise 5 kattan oluşuyor. 140 adet mağazayla hizmet verecek olan alışveriş merkezinde, Türkiye’ye ilk kez giriş yapan ünlü İtalyan valiz markası Carpisa da var.

Media Markt’ın en büyük şubesinin yer alacağı AVM’de bulunan diğer markalar şöyle: “H&M, D&R, Derimod, İpekyol, Koton, Polo Garage, Roman, Vakko Butik, Mango, Mavi, Sarar, Nike, Adidas, Swatch, Saat&Saat, Watsons, Gratis, Atasay, Özdilek Mağaza ve Özdilek Market.” 32 katlı River Plaza ise, toplam 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip.


KOZMETİK - BAKIM


Doğrudan online

Avon, 15 farklı renk seçeneğiyle yeni Ultra Color Bold serisini sundu. Avon ayrıca, doğrudan satışın tüm avantajlarını online alışverişle birleştiren yeni sitesi avon.com.tr’yi de tanıttı.


Detoks etkili

Caudalie, gece boyunca cilde ihtiyaç duyduğu besini sağlamayı amaçlayan Vinosource Overnight Recovery Oil ve Polyphenol C15 Overnight Detox Oil’i geliştirdi.


Yeni nesil


MultiVitamin Power Serum’da yeni nesil lipozom teknolojisi kullanan Dermalogica, Dermalogica’ya özel patentli Retinol türevi içeriğine sahip.


Keratin için...

Kerastase, yeni Discipline Serisi’ni tanıttı. Yeni serinin formülü, Morpho-KeratineTM ile bio-mimetic Ceramid R birleşiminden

oluşuyor.


Dişlerde yeni trend

Colgate, dişlere uygulanan bakımı etkili hale getirmek için Mikro Hassas Siyah Diş Fırçası’ nı piyasaya sundu.Yeni ürün, 17 kat ince uçlu fırça kıllarına sahip.


Eylem Türk/ Milliyet 



Geri Dön