27 / 04 / 2024

Özel sektör çalışanları dikkat! Bu bankadan size ödeme var, başvurmak yeterli!

Özel sektör çalışanları dikkat! Bu bankadan size ödeme var, başvurmak yeterli!

Özel sektör çalışanları için ek ödeme yapılacağı duyuruldu. Başvuru yapanlar ödemeleri alabilecek. Maaş düzeyi fark etmeksizin çoğu özel sektörde çalışan kişilere nakit ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde ek ödeme yapılacak. 



Türkiye’de resmi devlet kurum ve dairelerinden hariç pek çok yerde özel sektörler faaliyet gösteriyor. Büyük çaplı firma, işletme ve şirketlerin haricinde çoğu özel sektörlerde maaşlar asgari ücretle denk olarak ödeniyor. Yapılan son açıklamaya göre özel sektörlerde çalışanların ek ödeme alabilecekleri belirtildi. Tüm özel sektörü kapsayan bu ödemeler, çalışanların başvuru yapmasıyla gerçekleşecek. Çalışanların ekonomik yükünü azaltmaya yönelik yapılan bu ödemeler için başvuruların nasıl ve ne zaman yapılacağı ise merak konusu. İşte özel sektör çalışanlarını ilgilendiren ek ödeme açıklamasının detayları haberimizde… 

Özel sektör çalışanları dikkat! Bu bankadan size ödeme var, başvurmak yeterli!

Halkbank’tan özel sektör çalışanlarına ihtiyaç kredisi

Halkbank’ın müşterilerine yönelik kampanyaları devam ederken bu kez de özel sektör çalışanları için bir kampanya düzenledi. Uygun faizli kredi sunarak 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi alma imkanı tanıdı. Yüzde 1,95 faiz oranıyla sunulan bu kredi, geri ödeme seçenekleriyle özel sektörde çalışanlar için düzenlendi. Ödemede esneklik gösteren Halkbank, bu kredinin aylık eşit miktarlarda taksitlere bölünmesinin yanı sıra aynı zamanda artan veya azalan miktarda da düzenlenebiliyor. Dolayısıyla krediyi alan bireyler, bütçelerine uygun şekilde taksit miktarlarını planlayabilecek. Serbest ödemeli seçeneği sunan banka aynı zamanda 3 ayda bir taksit ödeme imkanını da sunuyor. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön