29 / 04 / 2024

Özgür Demirtaş dolar borcu olanlara kara haberi verdi! Dolar bu seviyeye gelecek...

Özgür Demirtaş dolar borcu olanlara kara haberi verdi! Dolar bu seviyeye gelecek...

Ekonomist Özgür Demirtaş, doların gelmesi gereken seviyeyi açıklayarak, dolar borcu olanlara kara haberi böyle verdi....



Dolar yorumları ile tanınan Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, doların geleceği seviyeyi açıkladı. Demirtaş, ihracatın biraz rahatlaması gerektiğini belirterek, özellikle de temmuz ayında asgari ücrete gelen zam sonrası doların 28 lira seviyesine kadar gelmesi gerektiğini söyledi.

Dolar/TL kuru dün bankalararası piyasanın açılışında 27,49 lira seviyesi ile tüm zamanların en yüksek rakamına ulaştı. Euro/TL kuru ise 29,99 kira ile gün içinde en yüksek rakamlara ulaştı.

Ekonomist Özgür Demirtaş dolar kuru ile ilgili yaptığı açıkalmalarda dikkatleri üzerine çekti. 

Özgür Demirtaş dolar borcu olanlara kara haberi verdi! Dolar bu seviyeye gelecek...

DOLAR BORCU OLANLARA KARA HABER...

Seçimleriden önce 23 TL ve ardından 27 TL'yi aşan dolar için yeni bir yorumda bulunan Demirtaş, bu kez herkesi şaşırtarak, yeni dolar tahmini paylaştı. 

Özgür Demirtaş, ‘ dolar kurunun yavaş yavaş artırılmasının doğru olmadığını, bu şartlarda yabancı yatırımcının ülkeye gelmeyeceğiz’ değerlendirilmesinde bulundu.

Dolar kurunun en düşük 25 lira seviyesine olması gerektiğine savunan Demirtaş, ''“İhracatçının biraz rahatlaması gerekiyor, hele ki temmuz ayında asgari ücrete zam sonrası doların 28 TL seviyelerine gelmesi gerekir. Hükümet kendini sıkıştırıyor. Dolar birden olması gereken seviyelere çıkarılmalı artık enflasyon riskini aldık.” dedi. 

Özgür Demirtaş dolar borcu olanlara kara haberi verdi! Dolar bu seviyeye gelecek...
DOLARDA SON DAKİKA GELİŞMESİ...

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor.  Vatandaşlar ''Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kuru kaç lira? Bugün dolar ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 26,979 lira, satış fiyatı ise 27,009 liradan işlem görüyor.  Dolar endeksi bugün 102 bandında hareket ederken euro dolar paritesi  1,0954 seviyesinde değerleniyor.  Bugün piyasaların gözü saat 15:30'da açıklanacak ABD tarım dışı istihdam verilerine çevrildi. Verilerin açıklanması ile birlikte döviz kurları başta olmak üzere altın fiyatlarının yönü belli olacak.

Altın için saat verildi! Yatırımcılar pusuya yattı! Herkes bu rakama hazır olsun!

Altında sert düşüş! Altın yatırımcılarının yüreği ağzına geldi! Gram altın bugün ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları


 


Geri Dön