02 / 05 / 2024

Özkanca Yapı'nın Garden Hill Bahçelievler Yenibosna projesi geliyor!

Özkanca Yapı'nın Garden Hill Bahçelievler Yenibosna projesi geliyor!

Özkanca Yapı Yenibosna'da Garden Hill Bahçelievler projesini hayata geçirecek. Özkanca Yapı, Garden Hill Bahçelievler projesinde 212 adet konut ve 8 adet dükkan inşa edecek...



Özkanca Yapı nın Garden Hill Bahçelievler Yenibosna projesi geliyor!


Özkanca Yapı İstanbul Yenibosna'da Garden Hill Bahçelievler projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Garden Hill Bahçelievler projesi Eski Edirne Caddesi üzerinde Çeşme Sokak'ta yükselecek. İmamı Azam Cami'nin yanında yükselecek olan Garden Hill Bahçelievler projesinde 212 konut ve 8 dükkan inşa edilecek.


Garden Hill Bahçelievler projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. 7 blok halinde yükselecek olan Garden Hill Bahçelievler projesinde bloklar 8 - 9 ve 10 katlı olarak tasarlandı. Garden Hill Bahçelievler projesinde 8 adet dükkan A bloğun altında yer alacak.


40 bin 464 metrekare inşaat alanına sahip olan Özkanca Yapı Garden Hill Bahçelievler projesi 24 bin 660 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Garden Hill Bahçelievler projesinde 220 araçlık otopark alanı bulunuyor.


Garden Hill Bahçelievler projesinde 106 adet 2+1 daire, 92 adet 3+1 daire ve 14 adet 4+1 daire tipi bulunuyor. Garden Hill Bahçelievler projesinde açık - kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness center, spor alanları yer alıyor.



Özkanca Yapı ve Girişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kimdir?



Geri Dön